Jump to content
FAS Goran

mirchefiat

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mirchefiat

  1. Sada nesto gledam i vidim da jesam. Umro sam od smeha ali problem mi i dalje stoji.
  2. Imam isto vozilo i isti problem. Ne znam sta da radim??? Ako mnogo kasnim sa postom neka administratori rade sta moraju. Pozzzzzz.
  3. U pitanju je fiat idea 1.4 16v iz 2005 god. Automatski menjac poceo da brlja. Iz automatskog moda sam prebaci u manuelni, na semaforu ostane u brzini, ne spusta do prve, pa onda upali lampice i blokira. Moram da ugasim auto da bi se normalizovao. Zamenjeno je ulje i zamenjen selektor brzina ali opet isto. Razmisljam da ga zamenim manuelnim menjacem. Sa kog bi fiata mogao da odgovara? Hvala.
  4. Od skoro sam vlasnik fiata idea 1.4ccm iz 2005 god. sa automatskim menjacem. Zelim da promenim ulje u menjacu ali ne znam kako i da li je to uopste moguce? Kako mogu kontrolisati ulje u menjacu ili sve to mora ici u servis na komp? Hvala. Ako sam postavio pitanje na pogresnom mestu molim moderatore neka ga premeste. Nece se ponoviti.
  5. Posedujem uno 1.4 sa razvodnikom palenja. Zelim sam zameniti zupcasti kais pa me interesuje kako se uzupcava ovaj motor? Hvala.
  6. Treba mi neko uputstvo o podesavanju i servisu karburatore solex c32 phh.
  7. Pozdrav od Mircete, Ljubitelj sam starih fiatovih vozila narocito mirafiori, supermirafiori...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...