Jump to content
FAS Goran

vlada1986

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About vlada1986

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. imam definitivno problem, jer zvizdai i kada je na radnoj temperaturi, ako odmah krenem.... Ne planiram da radim remont, jer auto ide normalno, ne tosi ulje, ne dimi. interesuje me gde bih mogao uraditi ciscenje turbine i koliko to kosta?
  2. pa cujem da se spaneri cuju, kao da po malo krce, kada se primaknem, majstor kaze da je to normalno, iako su "original " iz ap-sporta
  3. I samo jos jedno pitanje, radio sam veliki servis skoro, pa me interesuje da li to mozda ima neke veze? i da li smeju da se cuju spaneri , i ako su novi, jer po malo krce?
  4. Sve je to ok i tako treba raditi. Stila vozim 3 god i ovo je tek sada pocelo da mi se desava, tako da sigurno postoji neki proble, nisam strucnjak ,ali nesto mislim mozda ima veze sa pumpom ulja ili mozda nesto drugo....
  5. Sve si u pravu. ali ja ga ostavljam da radi malo, ali na primer kada stanem na pumpu da natocim gorivo, ugasim pa upalim i krenem(malo je glupo da stojim na pumpi) i tada opet pocinje da zvizdi...
  6. Dobar dan, imam problem sa turbinom jer je pocela da zvizdi negde na 2000 obrtaja, ali samo u slucaju kada odmah krenem pri paljenju automobila.Ukoliko pri paljenju ostavim da radi 2,3 minuta kasnije normalno radi. Da li neko zna u cemu je problem?
  7. licno mi je Goran to rekao. Bio sam danas u drugi servis, utvrdili su da su dizne zaprljane, a ostalo je sve prekontrolisano i u redu je. Dizne sam poslao na remont. Tako da je problem resen.
  8. A i to je majstor sa najvecom preporukom, Goran sa Altine...Pa zamisli..
  9. Zdravo , imam sledeci problem: auto ne prima gas kada je hladan a retko kada je topao, znaci ide odlicno ali se cima, kao da ima prekide. bio sam kod majstora danas i on mi je promenio protokomer, ali i dalje sve isto. tako da kad sam mu rekao da je i dalje sve isto, on je ljut vratio stari protokomer i ljut rekao da mi ne moze pomoci. Da li neko ima neko objasnjenje?
  10. Ako si ti to radio mozes li mi preporuciti majstora, i interesuje me koja je cena okvirno? poz
  11. Dobar dan, Imam problem sa stilom 1.9jtd 2005god. Naime, desava mi se da mi automobil podrhtava(cima se) ne prima gas normalno, kada je hladan, ali samo prvih 2 kilometra, kasnije radi normalno. to podrhtavanje se javlja izmedju 1600 obrtaja i 1900 obrtaja.A kada dam veci gas i predjem 2000 obrtaja sve normalno. Bio sam kod trojice majstora, i sva mi trojica kazu drugo, jedan kaze da treba proveriti MAP senzor, drugi Overbost ventil, treci da nesto nije u redu sa diznom, ali ni jedan nije siguran. Ako je neko imao slicno iskustvo, molim ga za misljenje, unapred hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...