Jump to content
FAS Goran

komsho

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About komsho

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 JTD 85kw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imas li zadnje levo stop svetlo za stila 5V 2002g?
  2. Kupujem levo krilo za Stila 5V. Kontakt preko PP ili SMS 063/439882
  3. Imas li senzor radilice za Stilo jtd 85kw 2002 god.?
  4. Rasplet. Otisao po majstora. Dosli sa onim starterom ili kako se zove. Spojili i upalio. Na starteru se vidi da puni znaci akumulator. Sad odoh traziti akumulator.
  5. Danas i kod mene problem. Upalim normalno odem do pekare, da upalim ponovo poceo verglati i stao. Resetovao mi sat na 00:00 i sad nece ni da zavergla. U kabini ima struje, radi radio i podizaci stakala. Gresku ne izbacuje. Da li stilo prijavljuje gresku kad ne puni akumulator? Ja sumnjam na akumulator jer ni ne znam koliko je star al me buni sto ima struje u kabini.
  6. Malo sam opet probavao da ih osposobim. Ispravljac na 12V je bio naizmenicne zato je treptalo. Kad spojim na jednosmerni ispravljac 12v radi kako treba. Jos sam primetio da kad spojim direktno na akumulator one svetle al toliko slabo da se jedva primete.
  7. Pozdrav. Kad sam uzeo auto imao je ugradjene Philips daylight 5. Medjutim crkla elektronika i neradi. Same LED diode rade proverio ih na ispravljac od 12V. E sad nastaju problemi kako ih spojiti da rade? Probao direktno na akumulator i nece. Jos nesto kad ih spojim na ispravljac kao da trepere malo.
  8. Jel su ovo ta 2 donja nosaca? http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index.php?dispatch=products.view&product_id=39923 Imam isti problem kao Starday sa luftom pri naglom davanju i pustanju gasa pa da probam promeniti nosace.
  9. Da se javim sa utiscima. U Sarajevo sam isao pre Foce putem Zvornik Milici Han Pijesak. Zaista uzivanje. Parking sam nasao malo dalje jer sam promasio prvi sa rampom. Nasao otprilike 3 coska dalje ulica desno pa gore privatni parking. 2 BAM sat vremena. Nalepnicu SRB nisam imao. Niko nije ni trazio. Samo zeleni karton. Cevape probao u Hodzic-u. 6 maraka porcija 10kom. Valjaju Sledeci put obilazim ostale. Nismo se monogo zadrzavali da nas mrak ne uhvati al moram reci bosanke jako lepe devojke. S obzirom da mi je ovo prvo duze putovanje, jer najduze je bilo do 100km po Vojvodini, pun sam utisaka. Najbitnije Stilo je bio na nivou. Jedino sam primetio da su mi slabi zadnji amortizeri. Auto bio pun pa je znao da lupi pri vecim prelazima. To sad moram vijati da sredim. Inace ko nije bio na raftingu na Tari neka planira. Odusevio sam se sto prirodom sto atmosferom u kampovima. Jedino kazu da je maj-jun najbolje jer je veca voda pa i brze.
  10. Da znam za zeleni karton, njega sam uzeo. Idem na splavarenje u Focu pa mi zao preskociti Sarajevo i cevape.
  11. Pozdrav. Sutra bi trebao ici na vikend za Bosnu pa bi svratio i do Sarajeva da probam cevape Jel neko zna neki parking blizu bascarsije gde bi bilo dobro parkirati? Da li se u Bosni moze placati u evrima ili moram menjati?
  12. http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=44697
  13. Da se nadovezem na moj post. Nisam uspeo resiti sta mi se cuje pri sporijoj voznji i skretanju. Majstor sve pregledao i prednji trap je u redu skroz. Al sam primetio sa toplijim danima da kad je napolju toplo da se cuje jako slabo ili se uopste ne cuje. Sad sumnjam da se neka guma cuje. Moracu da uzmem silikonski sprej pa naprskati malo.
  14. Tako je i kod mene na stilu cim ukljucim oborena svetla smanji se pozadinsko osvetljenje. A sto se paljenja radia tice mislim da mozes da podesis dal da ti se pali automatski ili ne. Probaj dok je radio ugasen da drzis MUTE. Trebalo bi da ispise IGN ON ili IGN OFF u zavisnosti dal palis ili gasis tu opciju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...