Jump to content
FAS Goran

spidz1

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About spidz1

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Krusevac
  1. Ja vozim Z 10 skoro 6 godina. Kupio sam ga novog i za ovih 6 godina presao sam 108000 km. Planiram da menjam set kvacila posto je sad postao tvrdji, a sto se tice ubacivanja u svih 5 brzina nema nikakvih problema, upada kao u sir. Kad ubacujem u rikverc ponekad se cuje malo kao da nisam pritisnuo kvacilo do kraja. Planiram da stavim ceo set marke valeo i da promenim ulje u menjacu. Imam ugradjen fabricki plin koji odrzavam na osnovu predjene kilometraze na 25000 km. Sto se tice u celini veoma sam zadovoljan!
  2. Da li neko zna gde se nalazi filter kabine na Zastavi 10, koji nema klimu. Motr 1.2 benz. Godište 2008.
  3. Pretražio sam sve živo u gepeku, skidao tepacire ... nema nigde žice za svetlo. Kako bi mogao sam da postavim svetlo i drekidač, baš je teško noću bez svetla.
  4. Pročitao sam vaše komentare i uputstva, pošto i ja nemam svetlo u gepeku ali imam onu šupljinu gde treba da se ubaci svetlo.Sutra cu po danu da skinem tapacir i da vidim da li imam izvučenu instalaciju za svetlo. Pozdrav.
  5. Hvala puno na odgovorima,kad budem kupio original svetlo (polovno) namesticu. Pozdrav!
  6. Da li neko zna ako nije komplikovano da li moze da se ugradi i kako svetlo u gepeku? Kupio sam novi Z 10 ali u paketu nije imalo svetlo u gepeku. Unapred hvala.
  7. Zna li neko kako da ugradim svetlo u gepeku.Imam Z 10 i nemam fabrički ugradjeno svetlo u njemu.Unapred hvala.
  8. Na koliko bi trebalo da se zameni Zupcasti kais i sve sto se menja uz njega? Zastava 10
  9. Ta potrosnja je jako diskutabilna. Ja vozim novu Z-10, porosnja varira (nas plin je uglavnom los). Potrosnja se krece na otvorenom od 6,5 do 7,5 a u gradu oko 10.
  10. Ja imam Landirenco (plin),ekstra uredjaj.Ima dva usliva da za prebacivanje na Plin. PRVI: Kad rashladna tecnost u sistemu dostigne temperaturu od 37 stepeni. DRUGI: Kad motor predje 1600 obrtaja. Onda kompjuter sam prebaci na PLIN.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...