Jump to content
FAS Goran

Hardvet

Members
  • Content Count

    1371
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Hardvet

  1. T2 CC eGo 2,4 ISmoka iGo Mod 16650 2000 mAh Joyetech 1000 T2 USB pass Oprema za pocetak, za dalje videcemo... Opremom zadovoljan, tecnostima nikako... Od tecnosti probano svasta od Dekanga, Joetech-a, Liqua-e.
  2. Pozdrav svima i veliko izvinjenje sto nemam vremena da se druzimo kao u srecna vremena. Tasta mi nije nista isekla,tako da sam ziv i ja i moja "Masina". Kad se vratim sa odmora,nadam se da cu naci malo vremena za druzenje. Za sad pozdrav sa Sitonije. Masina je put ponovo izdrzala...
  3. Hvala Bane! Daj, molim te ime tog nekog sa faksa da se licno raspravim sa tom budalom Verovatno mislis na bakterije, ali sve mu dodje na isto... Termicka obrada mleka unistava skoro sve...
  4. Kravlje mleko se daje psima i mackama, uz adaptaciju dodavanjem par sastojaka.Najjeftinija varijanta koju koriste miloni ljudi sirom sveta za svoje ljubimce.Bezopasno, preporuceno i od strane doktora veterine. Prica o parazitima ne stoji. Problem je sto je kravlje mleko "preslabo" za stenad i macice. Jos ako se da razblazeno vodom (a vidjam stalno tu varijantu), efekat hranljivosti ne postoji... Druga, skuplja varijanta je kupiti gotovo mleko u prahu i ne misliti previse.
  5. Hardvet

    Vazduhoplovstvo

    Ludaci se zezaju...
  6. Hardvet

    P: Fiat Uno

    http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=54045 Srecno!
  7. http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=28085&hl=&fromsearch=1 Nekih 70 stranica literature...
  8. Vidis da su brinuli o svakoj sitnici, pa cak i o zadovoljstvu vozaca...
  9. Ukratko, svrati u prvu radnju i kupi za sta imas para, a da si ikad cuo za tu marku...
  10. Iscitaj malo forum, izgleda si propustio puno gradiva... Mada i mene malo- malo, pa iznenadi naziv nekog senzora u Stilu! Jbt, pa koliko tih gluposti su natrpali u njega???
  11. Meni nije jasno kako cu, ako negde krenem, a napolju je +15, +20 stepeni, stici da nakacim sve zimske, ako sutradan bude padao sneg? Situacija je smesna, ali vrlo moguca, jer je i prosle zime u par navrata bio takav slucaj. Sad lance i ne spominju ili nisam dobro razumeo?
  12. 3L pri konstantnoj brzini od 170-190? Rekordno...
  13. Cim se motor optereti dodatnim potrosacima, normalno je da odreaguje na opisane nacine. Sto slabiji motor, to su te promene uocljivije...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...