Jump to content
FAS Goran

Alexa1986

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About Alexa1986

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sabac

Previous Fields

  • Garage
    Alfa 147
  1. Veliko poboljsanje performansi je prikazano na ovim snimcima ... Skoro sam vozio stila JTD 16v 150ks koji je cipovan na nekih 180ks i najveci utisak na mene je ostavio start prva - druga gde se auto "divlje" ponasa,bukvalno cupa asfalt ... E sad pitanje da li je neko od vas merio ta ubrzanja po GPS-u,tacnije interesuje me koliko kilometar sat laze ? Malo mi je cudno i iskreno deluje nemoguce da auto sa 150ks ima performanse u rangu da kazem : Golf V GTI ,Reno Clio sport, Leon FR itd. koji imaju oko 200ks ... Vozim Alfu 147 jtd 115 ks i planiram da je cipujem pa me interesuje sta mogu da ocekujem. Evo par podataka o fabrickim verzijama Stila : http://www.zeperfs.com/en/duel474-412.htm Pozz
  2. Super izgleda ! Bord pokazuje uglavnom litar manje nego sto je realno potroseno,jedino kad vozis na otvorenom putu ta greska je minimalna ! Sto se tice preciznosti meraca goriva ,rezerva je 7 litara ali nije toliko merodavna jer se desava da kazaljka padne na poslednju crtu veoma brzo i kada ugasis auto i nakon odredjenog vremena ga upalis on pokazuje da ima dosta vise goriva ,tako da meracu nemoj da verujes nego se trudi da uvek imas bar 10 litara u rezervoaru ...
  3. Sto se tice potrosnje to je u nekim granicama normale,sve zavisi kako se vozi plus je zimski period ... Racunaj da bord laze oko litar u odnosu na ono sto pokaze ,pogotovo gradske voznje .I posebno obrati paznju na merac kolicine goriva jer je dosta neprecizan u zadnjoj polovini rezervoara,posebno na rezervi .
  4. Cestitam na kupovini ,napravio si pravi izbor . Obrati paznju na prednji trap,to joj je najveca boljka,ali ukoliko si pazljiv neces imati problema,mada cene reparacije nisu toliko visoke tako da to i nije toliki problem... Inace sto se tice 17' felni i spustanja ,preporucujem ti da dobro razmislis jer ukoliko ti je Punto bio tvrd veruj mi da je Alfa jos tvrdja mada sto se tice stabilnosti i izgleda nema potrebe da se raspravlja... Sve najbolje sa Alficom i ako je redovna pazis neces imati problema . Pozz
  5. Hvala na komentarima ! Zadovoljan sam Alfom,od silnih prici i ubedjivanja kako je greska ako je kupim sve je preraslo u ljubav i sve vece postovanje prema istoj jer je zaista odlican auto !
  6. Uhh tek sam malopre video da se interesujete za izduv koji sam radio na Puntu... Bio sam veoma zadovoljan,uradio sam srednji i zadnji lonac,po nekom licnom utisku veoma je dobro odradjeno,zvuk je bio dosta dublji i glasniji ali u granicama normale uz minimalni dobitak na performansama! Koliko se secam cena je bila oko 70 eura. Mada posto sam radio zadnji lonac na Alfi kod Pirketa ,iskreno bih ga pre preporucio jer je zaista fantasticno odradjen . Evo par slicica kako trenutno izgleda Alfa !
  7. Iskreno po mom misljenju bez razmisljanja prihvati zamenu,samo trazi orginalne 17-ice,mnogo mu dobro stoje ...
  8. Ovaj beli GP cesto stoji kod Mila i Makija u Klenku!? Imao sam priliku da ga vozim pre par meseci,tada su bile na njemu 17-ice orginal sa GP Sportinga... Inace auto je dobar,svidja mi se samo je zamerka sto se oseti nedostatak snage . Da nisam kupio Alfu sigurno bi bio moj izbor samo sa 1.9jtd motorom . Evo jedna slika istog sa orginal farovima :
  9. Ne znam da li si gledao kod Mila i Makija na obilaznom oko Klenka za felne i kozna sedista... Inace ove felne za Alfu nisam vidjao pa me je interesovalo o cemu se radi... ;)Da prodajes samo cepice mozda bi mogli da se dogovorimo !
  10. Lep stilo,vidjao sam ga po gradu Ove felne su sa Alfe ili si samo stavio cepice ?
  11. Sudeci po prvim testovima koje sam procitao izgleda da ce ova Alfa biti pun pogodak ! Jedva cekam da je vidim uzivo !
  12. Ozbiljno razmisljam o nekim 17" felnama ali me plasi kako ce sve to izgledati u voznji zbog nasih puteva i alfinog osetljivog vesanja...Prvo sro menjam su bocni migavci (planiram bele),zadnji lonac i krovni spojler.
  13. Konacno kupljeno ono sto se dugo cekalo! Posto sam ovde predstavio moj prvi auto, evo i drugog nije Fiat ali je Italijan Imam dosta planova oko sredjivanja auto pa polako ...Inace je 2003 godiste, motor 1.9 jtd ... pozz svima
  14. Puntisa ja prodat Ali cenim da je u dobrim rukama...Planiram uskoro da kupim nesto ozbiljnije pa ako bude FIAT predstavljam ga

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...