Jump to content
FAS Goran

Crveni

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About Crveni

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. Problem rešen!Postoji specijalan alat.Izgleda kao gedora ,a zove se "Izvlakač brezona".
  2. Bio sam kod majstora koji mi je čistio dizne. Sve ih je leo skinuo,očistio ultrazvučno i prilikom vraćanja jedne od dizni prilikom zatezanja,pukao je brezon na oko 3 cm od glave motora.Pokušao je nekako da ga skine,ali nije uspeo.Moje pitanje je da li neko možda zna majstora koji to radi i koji bi mi mogao pomoći.Iz Beograda sam ,lutam po gradu i tražim već dva dana ali još nisam nikoganašao.Auto mi nije u voznom stanju.
  3. Važi,zovem te sutra u jutro.Pozdrav.
  4. Naravno,kada bih mogao da dođem kod tebe?Da li treba da zakažem i kada?
  5. Poštovanje Gorane Jedno pitanje,ako može? Vlasnik sam Fiat Mare 1.9 jtd 81 kw,2001,godište već dve godine,prešao sam sa njom oko 25000 km.Na automobilu sam pre 10 000 km promenio set zupčastog,set pk kaiša,vodenu pumpu i ležaj kompresora klime.U među vremenu,pre oko 5-6 meseci počele su vibracije ,koje se osećaju na volanu i u unutrašnjosti vozila.Uradio sam remont alternatora i promenio sam remenicu alternatora,ništa.Promenio sam nosač ispod akumulatora,centralni nosač ništa,"koska" ništa.proveravao dizne,sve u redu.Automobil ide kao avion,nema trzanja,odlično prima gas,menjač u redu.Posle svega vibracije su ostale.Kada auto radi na leru pri 850 obrtaja osećaju se vibracije,kada se malo doda gas,već od 900-950 obrtaja vibracije nestaju.Još da napomenem da prilikom vožnje pri bilo kom obrtaju motor i pri bilo kojoj brzini ne postoje nikakve vibracije i ništa se ne čuje.Broj obrtaja na leru ne varira. PS nisam promenio remenicu radilice,ne znam kako se manifestuje,njena eventualna neispravnost.
  6. Boki Svaka ti čast Boki!Godinu dana mi je lupkalo.Danas uradio to što si rekao i prestalo je.Nema šta nisam radio,čak sam bio i kod majstora koji mi je pregledao zadnji trap.
  7. Poštovanje svima,treba mi pomoć,pa ako neko može da mi pomogne bio bih zahvalan. Prilikom naglog kočenja upalila mi se check lampica .Nisam primetio nikakvu promenu u radu automobila.Ako je neko imao sličan problem zamolio bih za savet.Pozdrav.
  8. Da li moze neko da mi kaze,na koliko bara se duvaju gume na Marei karavan 1.9 JTD?Na njemu su 14-ice,mislim 185 65.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...