Jump to content
FAS Goran

Goranso

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Goranso

  1. Imam problem sa stilovim fabrickim cd radiom kada pretrazujem na fm frekfreniciji nece da stane samo vrti od 88 do 109 a kad prebacim na am nalazi sam stanice sta moze biti problem?
  2. taj lim gde se kace sajle se iskrivio u desnu stranu kao da je tu veca bila sila non stop ali nema veze uspeo samda resim problem zasad sa rusnom radonoscu stavio shelnu na sev to i zatego tako da sad sajla nemoze da ispadne dok nenadjem deo da upim posto niko mneprodaje samo to vec ceo komplet rucne .
  3. treba most rucnuh sajli i kako da ubacim sliku na post
  4. Punto mk.1 Da li neko zna gde mogu nabaviti most rucnih sajli (ono parce lima gde se kace obe sajle rucne kocnice posto se jedna strana otvorila pa desna sajla slabo vata ).prethodni majstor kad je menjo sajle okrenuo taj most naopacke pa sajlke krivile taj deo budzo majstor inace promenjeno sad sve jer je jedan cilindak curio i sad uocen problem .
  5. 1 pitanje jesu orginalne lajsne na vratima punta 1 lepljene ili sa zabicom (rupa u vratima)
  6. Dali neko ima vrata vozaca punto 1 sa 5 vrata jos kad bi bila crvana eeeeeeeeeeeeeee
  7. poz ljudi da li neko zna koje su boljke crome posto se jako razmisljam izmedju stila i crome oba auta sto sam gledao su 1,9 disel cene su jako blizu jer su 2008 oba auta ali nisam imao dosad susreta sa cromom niti je vozio pa ako moze mala pomoc za boljke i servis hvala unapred i SRETAN BOZIC I NOVA GODINA SVIM CLANOVIMA FORUMA
  8. UPALIO I STEKCE JADNICAK izgleda da je pun bio vode i zamrzlo gorivo totalno tako da sad radi a u auspuhu mogu kotlic da pristavim. pisa na sve strane.Bice sto je kazo moj cale smrzlo gorivo i ( ostalo su bile ruzne reci za pisanje ) i itd za za kvalitet goriva. Tako da sad znam za ubuduce gde god sipali vode ima na pretek i ako nevozis 1 dan a minus dobar napolju moze zaledit. hvala svima na savetima .
  9. Ma gledo sam svecice da se ne lazemo bile su prljave. Ocistio sam ih i opet nista a sto se tice verglanja, vergla ko lud baca varnicu i jednom je kao krenuo da se upali ono znas brrrr i kraj to je to. Poludecu vise ne znam sta moze biti. Inace NIKAD ali nikad nisam imao nikakav problem na njemu. Samo sedi sipaj i vozi.
  10. cao ja sam goran iz sombora imam pitanje u vezi punta 1 1,1 40kw od kako je ovaj minus bio do -16 palio sam iz prve savrseno i onda JE DOSAO ONAJ CETVRTAK SA -26 I NIKAKO DA PUALIM AUTO . fakticki u sredu sam samo upalio uvece na -16 ugrejo ga da bi ujutro lakse upalio a ono cvrc sta da radim i dosad sam skoro ispraznio 2 akumulatora 45 auto je uvek ispred zgrade nemam garazu hvala unapred
  11. POZ svima ja sam Goran i Sombora i novi sam clan redovno sam vas dosad posecivao i citao postove za punta ali sad uzimam stila pa reko i da se vise ulogujem i napisem koji post

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...