Jump to content
FAS Goran

BobanBg

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

  1. Ma, da... Verovatno da postoje neke kockaste lepe... Nego taj sto ja planiram da uzmem ni nema onaj prekidac za maglenke sto je najgore i koliko kosta da se to ugradi sve i da li bih to mogao sam da uradim ?
  2. Uglavnom su sa strane,to su one okrugle, a kako to ide, jel se busi branik ??? A ove rupe, jel mogu da se ubace neke kockaste ???
  3. Da li moze neko da mi odgovori da li idu maglenke u ove dve rupe na ovom braniku http://www.polovniautomobili.com/oglas1381418/fiat_bravo_12_16v/ , i koliko kosta par ???
  4. Jel Bravo ima vise original prednjih branika ili ima samo jedan original i ostalo sve budzeno ? Ovaj bravo koji ja planiram da kupim ima na braniku mesta za maglenke ali ih nema, koliko moze da kosta par maglenki ?
  5. Znaci ne moze da bude losiji Brava od Bravoa, i koliko mogu najvise da dam za Brava?
  6. Zanima me, jel losija mozda limarija Brava od Bravo-a? I jel su motori isti?
  7. Samo to ili jos nesto oko mehanike, limarije itd... ? Koja im je boljka ? I da li ima razlike izmedju limarije Brava i Bravo, predpostavljam da je motor isti... ?
  8. E, da.... Zaboravio sam da vas pitam, kada budem isao da gledam Fiata (Bravo), na sta da obratim najvise paznju, tj. sta da gledam da li je ok?
  9. Taj fazon... Ma, uzimam 1.6, najverovatnije sekvent i tako.... Ma, buraz, 1.9 zbog registracije mi se ne uzima, a i ne treba mi auto za trke Drugari saljem slike kada uzmem, hvala na pomoci....
  10. Koliko odprilike trosi 1.6? Jel ne trosi vise od 10 litara? I jel pametno da se ugradi sekvent? A za 1.9jtd, ne bih uzeo, zbog registracijei delova i td...
  11. Hvala, burazeru... Mislim da cu ipak uzeti 1.6, sigurnije mi je i da ne bih mucio motor, ipak je to tezina, auto ima jednu tonu i 5 coveka, da kazem da je 400kg, opet je do dosta, a motor slab...
  12. OK, ok.... Nego me zanima, jer ce se kod mene uglavnom voziti prosek 4 coveka.... Pa me zanima da li je mucenje 1.2 motora, i da li ce pre da rikne? Mozda on vuce ok, ali da li pre da rikne tako...
  13. Hvala svima na odgovorima... Ne treba mi za jurcanje, nego klasicna voznja... Jer sam cuo da 1.2 kada se ukljuci klima da bas izgubi na snazi dosta, pa me zanima koliko bas... I da li su drasticno skuplji delovi 1.6 od 1.2 ? Znam da su oba dobra motora, ali koji se bolje polazao, mislim na koji se redje kvari itd ? A za Nemacku, imam coveka iz Subotice, cale od drugara, koji ima mini bus i naplati 70e povratnu do Nemacke i odveze do najveceg nekog placa i tu biras, tako da... Ne znam koliko je to pametno, da li je to sve regularno i legalno i da li je sklapano, budzeno itd ? Hvala jos jednom...
  14. Pozdrav svima. Reg sam se na ovom sajtu da bi me sto vise ljudi posavetovali o nekim stvarima... Rec je o Fiat Bravo-u. Uzimam 2002 godiste i razmisljam se izmedju 1.2 16v i 1.6 16v koji je izdrzljiviji i koji se manje kvari? I da li je skupo odrzavanje auta i tako dalje ??? Jos jedna stvar, planiram da uvezem iz Nemacke, pa me zanima koliko je to pametno i koliko moze jeftinije da izadje da se ode preko? Mozda sam preterao sa pitanjima, ali bih zamolio da mi sto vise vas odgovori, jer ce mi mnogo znaciti HVALA UNAPRED !

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...