Jump to content
FAS Goran

FANDJO92

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

About FANDJO92

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 05/25/1992

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd,Vozdovac
  • Interests
    U zivotu mi nikad nije bilo bitno da budem prvi,vazno mi je bilo samo da stignem pre drugog

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Bravo 1.6 16V,YUGO 1600SOHC, Fiat Grande Punto 1.3mj :-)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Колега шаљи неки број на ПП заинтересован сам за фелне
  2. Након 2300км вожње по српским путевима грчким и македонским катакомбама браво је опет кући,ускоро путопис. Служио ме је супер и хвала му на томе
  3. Fiat je ubacivao perlu u boju 90-ih godina?To nisam video,a motam se oko raznoraznih fiata evo skoro pa 8 godina. Obecao sam vam slike danas se malo ribao(riba ga prala) auto pa sam slikao. imgupload windows screenshot free screen capture software picture share picture share Malo enterijer upload image free image hosting image hosting sites picture hosting Par slika sa bratom. picture uploading pc screenshot I nesto na sta sam jako ponosan.Na glasanju koje je sprovedeno tokom skupa zastavinih automobila,Yugo mog brata je proglasen za najlepsi,visegodisnji trud se isplatio. images upload U toku je razmatranje predloga da napravim od prohroma usisnu cev i stavim sprint filter. Pozdrav drugari,otisao sam da odmaram do nekih novih prepravki.
  4. Lici bas dosta na moju boju,mislim ja sam je narucio po nissan-ovom katalogu kad sam pricao sa farbarom bas sam mu rekao ocu od nissan 350Z,nisam znao da fiat ima tu boju.Vidjao sam puntice u sllcnoj boji al nikad bravo verujem da je idalje jedinstven(mislim na tvoju bivsu bravu) Vidim da je slika sa putovanja pa ako smem da pitam koliko je trosio na otvorenom ako se secas?
  5. Ja sam svoj auto vec 3 puta terao kod farbara da ga "krpi". 2 puta vrata.Jednom suvozaceva neko otvorio vrata udario i otisao,a drugi put vozaceva lik me zakacio kad je izlazio s parkinga dok sam bio u kolima. I najnovije neko mi je zakacio zadnji branik i otisao.Na vratima ogrebotine skinuta nova farba bela nije,a na braniku do lajsne mislim crno.ne znam koja je fora al je mng meksa od fabricke. Isti problem imamo,sta da ti kazem ako mozes gledaj da ga parkiras negde gde te nece zakaciti.Parkiras se bukvalno da budala moze da se uparkira i isparkira i cao Evo jedne slike kad su felne namonitrane na auto,pitanje za sve sa foruma da li idete na neke skupove i gde?Vidjao sam neke lepe puntice al ne znam da li su sa FLCS. Ne bi da vam obecavam jos slika auta da ne bude ko prosli put,jer na nekim drugim forumima sam postavljao slike i dobijao sam komentare vezane za kvalitet slike a ne za ono sto je izbaceno,tako da ako stignem slikacu auto.:) Proteklih mesec dana zamenjeno,uradjeno: -Svecice -Kablovi -Uradjen servis plina -Manzetne -Kupljene su 4 nove gume 195/50 R15 -Servisiran je alnaser(nisam imao problema nego mi se moglo ) U planu: Ubacivanje koske prednjih amortizera neki je znaju kao upornicu stabilizator kako god Nesto da uradim sa filterom vazduha mislim sad trenutno imam neki KN sa bubanj potoka stavljen privremeno,a ne vraca mi se fabricki uglavnom cilj mi je da dovedem sto vise hladnog vazduha ako neko ima ideju slusam
  6. Kao sto oglas kaze kupujem gume 195/50 ili 195/45 potrebno 4 gume
  7. Pozdrav drugari resih da jos malo obnovim temu,poslednjih mesec dana zivota izgubio sam na ponovno poliranje felni s tim sto u ovom slucaju poliram celu felnu(vidljiv deo). Posao je pred kraj pa resih da podelim slike s vama.Proces je izgledao ovako: 1. Skidanje starih guma: 2. Skidanje boje,boju sam skidao skid bojom domace proizvodnje(tezak ku..c) i celicnom cetkom 3. Zatim sam polirao srce felne Prva gotova Druga Treca Sliku sve 4 nemam jer sam polirao drugi dan i zaboravio sam da slikam,unapred se izvinjavam svima jer su slike mracne,obecavam bice slike na dnevnoj svetlosti Zatim sam ispolirao krake na sve 4. Sinoc sam "zavrsio" falc na jednoj.Otprilike ovako ce izgledati,ovo kazem jer znam da kad je poliranje u pitanju uvek moze bolje. Zeleo bi da se zahvalim mom bratu i devojci na neizmernoj pomoci i podrsci.
  8. Evo mn posle duzeg vremena,na autu u poslednjih mesec dana zamenjeni prednji amortizeri odradjen atest uskoro se vadi motor da bih ofarbao motorni prostor uradio veliki servis i resio jos neke gluposti.Jel ima neko karter da prodaje,ovaj moj mi je nesto sumnjicav pa bih ga zamenio?
  9. Hvala svima! Ja sam prezadovoljan,nemam zamerke stvarno ovog coveka bih svima preporucio pre mog auta radio je jos 5 automobila da ja znam i stvarno svi su zadovoljni uslugom.
  10. Automobil je konacno sklopljen i vozi se,za sad samo 3 slike kad budem bio dokon slikacu ga jos kao sto sam obecao. Posebno bih hteo da se pohvalim jos jednim(skoro)zavrsenim projektom iz nase garaze,rec je o Yugu mog brata,ovom prilikom bih hteo da mu se zahvalim na neizmernoj pomoci. http://postimg.org/image/ry0o0mr07/ http://postimg.org/image/vstwljnhb/ Nadam se da mi necete zameriti.Pozdrav kolege
  11. Biće slike iz svakog ugla kad bude sklopljen lepo da islikam i kabinu i sve.:-)
  12. @Stex hvala.:-) Ne mogu da se setim, al ovi ljudi što su mi prodali formirali su mi neku prijateljsku cenu da su mene izašli jeftinije bremo diskovi nego neki levi u AP sportu. Ako hoćeš stvarno da kupiš mogu da nazaovem da pitam @Ivam BG hvala imenjače, biće uskoro bože zdravlja:-) Hvala za gagija GM. Čitam sa tf pa nisam odmah video tvoj kom. Hvala tomo
  13. Doslo je vreme da i ja malo osvezim moju temu,kao sto ste vec upoznati auto je bio kod farbara,zavrsen je i danas sam ga dovezao u moju garazu,uzivajte u slikama i cepajte sa komentarima. Slike od danas jos su vruce taze Automobil na dnevnoj svetlosti I jedna kad je "zver" doterana i ostavljena da miruje. Ja sam prezadovoljan izgledom auta,bojom i preciznoscu kako je sve odradjeno,ovo mi je doslo kao vetar i ledja da nastavim dalje sa ulepsavanjem mog ljubimca.Najvise me je iznenadilo koliko u ovoj boji ima perle jos farbar mi je rekao da dolazi vise do izrazaja kad je auto na suncu(ja sam video predvece). Jos jednom uzivajte u fotografijama nadam se da vam se dopada kako je ispao automobil,a meni ostaje da zavarim gijadoru na desno i da se bacim na posao sastavljanja,poliranje felni je u toku skinut je lak i stara fabricka boja ceka se masina za poliranje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...