Jump to content
FAS Goran

dejanridjosic

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About dejanridjosic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    sremska mitrovica
  • Interests
    Veran samo FIAT-u (-*-)

Previous Fields

  • Garage
    GP 1.4 16v
  1. Ma naravno da jeste, ali niko da se pohvali da je to izveo lako. Evo i ja konačno pr eneki dan zamenih baš te dve. Koristio sam uputstva odavde i sve je išlo glatko dok se nisam zapitao kako raskačiti donje "zabice" koje na plastici od ventilacije. Elem, prošao sam kao kolega "italijan", s tim da mi je ipak jedna zakačka ostala čitava jeeeeeee! I ona je sasvim dovoljna. Dakle, CD napolje, skidanje gornjih zakački sa plastike ventilacije.... i toliko sam uspeo. Ove donje sam malko klimatao, pokašavao sa tankim šrafcigerom, i na kraju - popustiše živci! Ipak, nije to baš dobro smišljeno od strane konstruktora... mmm!
  2. Haha malko kasno skontah ovaj deo foruma. Ali šta je tu je. Dejan, Sremska Mitrovica. Mk2a - 1.2 8v 2002. Nego, čitam ceo forum već više od godine. Neprocenljiv resurs - ljudi i iskustava. Evo i sam počeh neki dan da delim svoja iskustva.
  3. Da, malko oživim ovaj problem. Pažljivo pročitah prethodna iskustva. Sve to je puno pomoglo. Imao sam super predznanje za hvatanje u koštac sa ovom zafrkancijom. Ali. Kod mene je puklo na sasvim drugom mestu. Pukla je metalna "alka" koja je u suštini "feder" ovog jednostavnog mehanizma. Alka je pukla na delu koji je "kontra" grebenastoj šini koja prolazi preko valjčića a svojim ledjima se oslanja na nju. Ne vidim način da se ovo "okrpi", jedino možda varenje... Mada čini se da je materijal alke prilično krt (pokušah malko čekićem da je vratim u fabrički položaj pa sam instant saznao ovo za krtost). Dakle, nov deo je neminovan. Sem ukoliko neko nema drugačiji predlog? I još jedna jako bitna stvar: prilikom demontaže graničnika morao sam skidati ceo tapacir sa vozačevih vrata. Zašto? Pa ko ima malo krupniju šaku teško će je sistemom poluge progurati kroz rupu od zvučnika. Moguće jeste, ali ne u mom slučaju. I sa skinutim tapacirom jedva sam provukuao šaku (i to bez palca - gineko faking zahvat) između šipke vrata da bih pridržao graničnik. A vraćanje istog je bilo takođe ne mala gimnastika. Sve zbog "kovačke" šake. Eto iskustva za "lopatare"

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...