Jump to content
FAS Goran

StingRay

Members
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by StingRay

  1. Zanima me sat ako je sa obrtomerom.
  2. Druze da nemas slucajno sat za Punta mk1 1.1 sa obrtomerom i pokazivacem temperature?
  3. Druze da nemas slucajno sat za Punta mk1 1.1 sa obrtomerom i pokazivacem temperature?
  4. Evo prijavljujem se ja da dodjem ranije i zauzmem mesto. Krecem sa Miljakovca i ako treba dolazim u devet sa termosom i novinama i zauzimam celu livadu...
  5. Ah, klasika... Jedina prava muzika. Pa da pridodam i ja malo... http://www.youtube.com/watch?v=GFpa-_g3KKM :unworthy: I jedna filmska melodija koju je savrseno izveo orkestar RTS-a... :unworthy:
  6. Imas to u Kanibalu u Piramidi. Kanibal
  7. Za ovo znam da su mnogi zainteresovani. Sporting volan
  8. Libra Muzika Mozda nekom treba...
  9. Kod mene na parkingu, pre par dana... The one and only Punto CRX.
  10. Dizanje teme iz mrtvih... Unapred se izvinjavam zbog losih slika, mobilni znate nema blic... Dakle uz pomoc firminog Punta mk2b dobi moj ljubimac nove zadnje stopove sa belim migavcima. Merkam te stopove vec pola godine i pre par dana nisam imao posla i ja na parkingu lepo to zamenim... :lol: Ne da Punto lepse izgleda od pozadi nego prosto ne mogu da verujem da takva sitnica toliko znaci. Zelim da se ovom prilikom zahvalim donoru tj firminom Puntu...
  11. Ovde je pistolj obavezni modni detalj... :lol: Ala su ga opleli, svaka im cast... Restekpa... :respect:
  12. Da li neko ima iskustvo sa firmom i pojacalom Cerwin Vega EXL 350.2? Nasao sam jedno za 150 evrica navodno novo.
  13. Hvala na odgovorima, nije hitno. To pojacalo planiram za elipse, tacnije ove elipse na koje sam se nameracio Hertz ECX 690, pa bi da pojacalo bude malo kvalitetnije.
  14. Pozdrav... Zanima me koje kvalitetno pojacalo 100W x 2 RMS na 4 oma moze da se nadje u Bg-u, a da nije skuplje od recimo 200 jura?
  15. http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila-26/price_desc/7/?tags=&brand=109&model=1282&price_to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&selectedRegion=0 Rađen u fabrici abarth... :blink:
  16. Ljudi imam jedno pitanjce... Gde mogu da nadjem gumu 205/60/R13 ili 195/60/R13? Ortak sredio Fiat Bertone pa mu treba obuca... :unworthy:
  17. Zelim mu od sveg srca da brzo i sigurno ( po nas ostale ) sedne u neka invalidska kolica pa nek ih vozi do mile volje...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...