Jump to content
FAS Goran

ckojot

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About ckojot

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 05/17/1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zrenjanin

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.8 SW + Lancia Dedra 1.6
  1. to je za lybru sasvim normano . kad zimi vozim kratku turu i ne zagrejem auto na radnu temperaturu , kada se vratim spolja mi se soferka cista a iznutra imamtanak sloj leda . strasno ! mislio sam da samo ja imam taj problem .
  2. Imao sam isti problem i kupio sam zabicu kod stojanova u NS-u . Oko 400 din . Postoje leva i desna nije sve jedno . Trazio sam po otpadima trazili su mi od 50 do 70 eura za komplet sa sajlama i motorom . Zamenio sam sam , malo je zajebano skinuti zastitu ispod tapacirunga , ali nije mnogo komplikovano .
  3. Imao sam isti problem i kupio sam nov termostat i zamenio ga i lybra mi mnogo manje trosi , radi na nizim obrtajima . Kupio sam ga u kit kars -u u ns-u negde oko 3000 din. Ne isplati se probati sa nekim drugim termostatom posto nije mnogo skup a zajedno sa telom se menja . Ima tri srafa i posao je od ukupno 20 - 30 min. Trebace vam samo selne posto su na mojoj bile fabricke stegnute specijalnim klestima . Davac temperature se takodje treba prebaciti sa starog .
  4. ckojot

    Gde mogu da kupim...?

    pozdrav svim forumasima . da li neko zna gde bi mogao da kupim krovni nosac za lybru karavan i da li postoje fabricki uzduzni nosaci za lybry?
  5. Meni se svidelo sto je tekst stvarno realan . Kad pogledas konkurenciju Lybre retko ko je nudio takav kvalitet i takvu opremu !
  6. Pogledajte kako su nahvalili Lybricu http://www.b92.net/automobili/polovnjak.php?yyyy=2008&mm=07&nav_id=277094
  7. druze jel oglas jos aktuelan? Interesuju me samo felne !
  8. Cao svima ! Imam dva original kljuca od lybre . Jedan savrseno funkcionise a drugi nece ni da zakljucava vrata a nece ni da ugasi code , tj nece da upali motor . Kada sam kupio auto u kljucu je bila prazna baterija , zamenio sam bateriju sada svetli crvena dioda ali kljuc ne radi . Molio bih za pomoc ! Hvala !

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...