Jump to content
FAS Goran

fiat115

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Da da skonto sam. skido sam i ja svoj i gledo ali nisam nista primjetio. skinut cu opet i detaljno cu pogledati sve. hvala majstore ;-)
  2. Da, to sva stoi i sve sam to pregledo. Sve radi ispravno i sijalice sve rade, ispravno je. Kad stisnem kocnicu i na displeju mi se pojavi ta poruka, ako u tom trenutku dam desni zmigavac on brze kuca nego normalno, cuje se onaj zvuk od zigavca, ali vani na stop svijetlu kuca normalno. Znaci samo na desnom, lijevi je uredu. Sto me je dovelo do zakljucka da je do desnog zadnjeg stop svijetla, a i izbaciva mi poruku (rr. indicat) logicki u prevodu bi znacilo da se radi o zadnjem desnom stop svijetlu. I da, kad se stisne kocnica i izbaci te poruke, za to vrijeme upali se isto lampica na instrument tabli ona od sijalice ona zuta.
  3. Pozdrav svima!!! Lijepo bi zamolio za pomoc, imam fiata stila, 19 jtd, 2003 go. 115 ks. Kad stisnem kocnicu javlja mi se graska na displeu (BULB FAILURE) prvi natpis i poslje njega ide drudi (RR. INDICAT.) Pitanje; znali tko sta je to i kako otkloniti to? Unaprijed hvala!!!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...