Jump to content
FAS Goran

vucko.n

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About vucko.n

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 03/06/1982

Contact Methods

  • MSN
    vucko.n@hotmail.com
  • Skype
    vucko.n

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Serbia

Previous Fields

  • Garage
    Jagodina
  1. Letos mi je trosio strogo gradska voznja sa izuzetno kratkim relacijama od 6,5-7,5 l/100km.Sad po zimskim uslovima voznje trosi od 8-10 l/100km.Rezervoar mi je uvek pun do vrha i moj princip je predjem od 100-200km pa opet punim do vrha i uvek znam tacnu potrosnju.Board i ne gledam,samo cinjenice.Otvorena voznja ide od 5,5-6,5 l/100km.Na otvorenu sam testirao magistralni put.Auto put jos uvek nisam. Auto je Punto 1.9 JTD i gorivo sipam iskljucivo na lukoil pumpi. Da li negde gresim?Da li je to normalno za moj auto?Da li mogu nekako to da promenim? Da napomenem da je na autu sve fabricko i nista budzeno i da nema problem sa vucom,radom i sl.Ide ko lud.
  2. Evo i mene.Bio sam na dijagnostici da vidim sto mi svetli lampica.Kaze dijagnostika da je senzor polozaja u pitanju.Inace meni svetli i dalje lampa a servo radi normalno.Samo dva tri puta kad upalim auto nece servo da radi i to resim tako sto ugasim i upalim auto (reset) i vozim.sta moze taj senzor da zezne?da li treba da se brinem ili ne?Koja je cena da se to resi i sta moze da bude oko njega kad servo radi?
  3. Ma pokupio neki avatar na googlu cisto da imam dok ne uradim svoj.
  4. Lampica za servo volana crvena mi non-stop svetli a servo radi normalno. Sta moze da bude u pitanju?
  5. Pozdrav svima.Na autu mi je prilicno trvdo kvacilo a zna i da zatrese prilikom kretanja na malo jacem gasu. Majstor mi je rekao onako usmeno da treba da se menja set kvacila pa me interesuje sta vi mislite? Pomenuo je i da neki zamajac moze da se osteti ako se na vreme ne zameni.
  6. Hvala ali je sluzio perfekt samo nekoliko dana nakon cega je odjednom poceo da nece iz prve da ucita cd a dva dana kasnije nije hteo uopste da cita.sada samo radio funkcionise.ne znam da li moze da se sredi,moram da vidim pa ga zato i ne skidam da menjam...
  7. Tek par meseci kako sam ga kupio.Bice i sredjivanje polako
  8. Evo da postavim i moj auto u slici.U pitanju je Fiat punto 1.9 JTD 2003 god siv metalik.Nije nista budzen,uglavnom je sve fabricko na njemu.U pitanju je model sa 63 KW.
  9. Zovem se Nikola,iz Jagodine sam.Po zanimanju vozac autobusa. Moj auto Fiat punto 1.9 JTD 2003.Drago mi je da sam clan ovog foruma i nadam se lepom druzenju.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...