Jump to content
FAS Goran

dekikv

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About dekikv

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 09/11/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kraljevo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. a sta mislite o mat foliji na punta 1.2 16V mk2 sa troje vrata? video sam jednog u gradu i mnooogo dobro izgleda! ali ne znam koliko li je to para :/
  2. ima li ko ljudi hladnjak klime za punta 1.2 16v, moj je busan. inace 2000 god.
  3. ja koristim, imam par narucio sam pa gledam da utopim na limundu a inace imam ELM 327 ver 1.5. torque program je odlican ali ne podrzava svaki automobil, na primer moj punto 1.2 16V hlx 2000 god nece da se poveze sa ECU dok isti auto ista verzija samo godinu dana mladja hoce, dok moj punto radi sa fiat ecu scanom, doduse kaze invalid iso code al tu moram jos malo da cackam oko podesavanja sta i kako. sad gledam da nadjem neki drugi android program koji ce da radi sa mojim automobilom ali slaba vajda, samo je torque odradjen onako fino i konektuje se sa uredjajem bez problema. ako neko zna jos neki android program bio bih mu zahvalan.
  4. evo haynes za punta mk2 https://rapidshare.com/files/111636892/Punto_MK2_Haynes_Service_and_Repair_Manual.pdf
  5. ee pa meni se sve ovo desava tek kad se zagreje.. moracu da ga prikacim na komp pa videcu o.O
  6. ma, gledam da uzmem kabal i malo sam da se igram, za softver nije frka samo da uzmem kabal i da mu nadjem taj prikljucak
  7. meni se nešto slično dešava, imam punta 1.2 16v 2000. god. počeo je bio da trokira pri malim obrtajima kad mu se naglo da gas, svi kažu svećice i zamenim championove koje su bile i stavim NGK i posle 600 km opet počinje polako isto (i prošle su toliko trajale nego došao je auto kod mene sa tim novim svećicama). ne znam šta bi moglo da bude, svećice nisu bile masne kad smo ih skidali, dal crkavaju zbog nečega il šta se dešava. nikakve se lampice ne pale inače. ako neko ima neke pretpostavke hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...