Jump to content
FAS Goran

mario-stilo

Members
  • Content Count

    267
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mario-stilo


  1. Treba mi savet :);) Sta mislite o xenonima za duga svetla ? Mnogo puta vozim na putevima gde kratko ne pomaze,mora bas dugo,a kada je dugo svetlo ukljuceno,razdanjuje,a obicne su h7 sijalice,pa me nervira mesanje zutog i lavog svetla ,s tim sto imam obicaj i blicati,pa ne znam kako je blicati sa posebnim svetlima(xenonima) ,ipak nije to h4 sijalica gd je sve u jednom~!?

    za duga svetla se stavljaju (Fast xenoni) koji dostizu radnu temperaturu za 1-2 sekunde, cena ima je oko 60-70e... obicnim treba vremena da postignu pravu svetlost tj da se zagreju i zato se ne preporucuju za duga svetla o blicanju da ne govorimo.. :D  :D


  2. 65% je relativno blago zatamnjeno, inace folija je Sun Control... vidljivost je kako danju tako i nocu dobra, znaci sve se vidi na retrovizoru... Buco, zeznuo sam se, treba da sam i napred 85% odradio.. ali ok je... sumrak cim padne niko te ne vidi :D pre sam sam sebi lepio one pijacne folije, ne mogu da se porede sa ovim kvalitetnijim folijama... jedino ajde djene djene ona sa Americkom zastavom....


  3. Znam Neso da ih nema, naglasio sam da sam to radio na svoju odgovornost... posto nisam imao vremena i novca da se zezam sa novim jastucima i celom procedurom  :smoke:

     

    Nista nije fizicki uklonjeno... Ugradjivao je otpornike.. ee sad ne znam kako je uradio to da zavara centralu u kojoj je ostalo da su jastuci ispucani.. imam br ako ima zainteresovanih neka se jave u inbox da ne reklammiram ovde :)  isao sam preko prijatelja kod njega tako da sigurno ima razlicite cene..


  4. Nadovezujem se na temu iz mog slucaja ispucalih jastuka iz sedista i iz krova automobila.. Posto nisam hteo da ubacujem nove jastuke, centralu..... bla,bla,bla :) nasao sam coveka u Grmovcu (kod Dobanovaca) koji se bavi tim.. Trajno gasenje signalizacije air beg-a na tabli i kompjuteru automobila.. ovo sam radio na svoju odgovornost, nema vise upaljene lampice i pistanja greski kad upalim auto! :construction:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...