Jump to content
FAS Goran

senior61

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About senior61

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    United States of Serbia
  1. Pozdrav ! Imaš u programu Vivid,(jači od Autodate ) sve podatke o tome. Ako ga nemaš, pošalji mi tip, kubikažu, godište proizvodnje i snagu, pa ti javim odmah.
  2. Pozdrav Ljudi ! Evo i ja da se javim kako sam rešio problem sa Lucas pumpom. Motor trzao, gasio se na leru, ma ludnica, u sred vožnje se ugasi, pa ... nije bilo bezbedno. Taman kad sam se snašao da kupim boš pumpu, polovnu naravno, posavetuje me jedan stari bošista, kaže, sipaj dvotaktol, litar dvotaktola na 5.litara nafte, i vozi, spremi kanister sa devet litara nafte i jednim litrom dvotaktola, da dospeš, ako ostane bez goriva ! Češće, u mjestu pali motor, desetak minuta, nekoliko puta dnevno, sa pauzama da se motor ohladi, i pomalo ga turiraj, mali gas, ne veliki. Poslušam, nemam šta da izgubim. Ljudi, na početku mi se gasio, na dva paljenja, i nakon 6.tih paljenja ... Sednem i pređem 400.km u cugu, ma motor ne mogu da prepoznam. Išao da kupim pumpu, našao sa Punta, karambolka, za 100.evra. Sada mi ta pumpa stoji, a evo moj Doblo gazi preko dve hiljade km sa litrom dvotaktola na rezeorvar ! Pa, ko ima problema, neka pokuša da se spasi !
  3. Pozdrav svim forumašima ! Evo ga i novi čova na forumu ! Kupio sam izuzetno povoljno Fiat Dobla, Panoramio, 2001, 1,9 dizel, 46.KW. Auto ko lutka, može još, ali realno, troši ulje (stari vlasnik mi je to priznao), pa hoću da uradim makar osveženje motora ! Možete li da mi kažete koliko bi me to nužno zadovoljstvo koštalo. Auto me je registrovan, sa putem, carinom i svim izašao oko 2350.evra. pa mislim da sam doobro prošao.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...