Jump to content
FAS Goran

Dare038

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dare038

  1. Da tu se vidi. Neko ko je menjao na Stilu JTD on zna gde se nalazi. Cekacemo da vidimo ko ce se javiti. Zahvaljujem u svakom slucaju.
  2. (engines radiator fan slow speed resistor). Ovaj deo sluzi za regulisanje prve brzine ventilatora hladnjaka. Ko zna neka kaze gde se tacno ugradjuje taj deo ili neka uslika pa jos verodostojnije da bude prikazanao. Ne mogu da vidim gde se nalazi. Neki ga zovu otpornik, neki rezistor. Na deklaraciji pise relej.
  3. Ako ima nekog molim nek odgovori sta bi moglo da bude.
  4. Izvadio sam grejace i sva cetri proverio (rade). A sta je veliki (limeni) osigurac od grejaca? Mislis na osigurac F04 (i on je ispravan pogledao sam).
  5. Imam problem od kada je zahladnelo recimo u toku noci +5 temperatura ujutru auto samo vergla nece da upali. U podne oko 14h kad temperatura dostigne nekih 17 stepeni auto upali iz prve. Akumulator je dobar, grejaci greju ispravni su. Nemam ideju sta bi moglo da bude. Ako neko ima molim neka kaze. Na ovom forumu dosta procitah ali slicno ne videh. Zahvaljujem

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...