Jump to content
FAS Goran

Yestra

Members
  • Content Count

    105
  • Joined

  • Last visited

About Yestra

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 04/28/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Contact Methods

  • Yahoo
    jestricb@yahoo.com

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra SW 1.9 Jtd

Recent Profile Visitors

4938 profile views
  1. Danas na tehnickom za registraciju kazu mi da se ne vidi br motora i da bi trebao da ukucam novi tj PUS. Pokazivali su mi gde se nalazi broj i stvarno se nista ne vidi. Kazu rdja je prekrila. Rekli su mi da pokusam da ocistim, a ako ne moze morace na ukucavanje novog br. Mene brine da li su na pravom mestu gledali, i da li to zaista moze da se skine, i sa cim!? Zna li neko gde se nalazi kod Lybre br motora!? Oni su mi pokazivali na mesto(malo ispod poklopca motora )!?
  2. Meni je bio kabel mase u prekidu (ide od minus kleme na akumulatoru, pa do menjaca). Zamenom istog sve se resilo!
  3. Cepici od lajsne koja ide s jedne i druge strane krova!? Imas li!?
  4. koja lybra je u pitanju, koji motor!?
  5. I ja sam imao problema sa tim godinama vec, dok jedan dan auto nije mogao da upali! Odvezem auto u servis kod Gorana na Altini(tamo odrzavam auto) i oni ustanove da je masa u prekidu i zamene sa novom! Od tada temperatura uvek na 90, bilo dda palim klimu, bilo kako da opteretim struju, sve ukljucim na max i klimu i ventilator i duga svetla i temperatura stoji na 90 - ne mrda!!! U servisu su mi rekli da je masa(znaci kabl koji ide od minus kleme, pa se srafi dole negde kod menjaca) bila u prekidu, ali ju je guma, koja sluzi kao obloga, drzala sve vreme i tako pravila los kontakt. Ja sam takodje svasta radio, stezao kleme, cistio kontakte, promenio akomulator, problem je i dalje postojao, sve dok nisam zamenio masu novom!!! Problem je u masi 100%!!! Zamenite je i resice te problem sigurno!!! Kada se ukljuci klima, ukljuci se i ventilator i povuce vise struje, a masa losa(verovatno negde u prekidu, kao i kod mene) i onda kazaljka temperature luduje! Promenite kabl mase, i videcete da ce sve biti u redu! Iste simptome sam imao kao i vi! to mozete i sami da zamenite, a nije skupo!!!
  6. Ovako je i meni isto verglao auto(lancia lybra 1.9 jtd), otisao senzor polozaja radilice! Kad se auto zagreje nije hteo da pali i ovako je verglao! Na ovom snimku se vidi da je auto zagrejan(temp. motora)! Ali kao sto kaze MS PK mora dijagnostika!!!
  7. Negde na netu sam nasao ovo: E sad, oduvek sam se pitao sta znaci "pasivno upravljanje, tj. tockovi se i pozadi okrecu po par stepeni? Na netu sam nasao, a cini mi se da sam i ovde na forumu nesto slicno procitao, ali nigde objasnjenje sta to zapravo znaci?
  8. Dobar!!! Posebno mi se boja svidja! Nista ja tu ne bi diro sto se tice cipovanja, ima on dovoljno! Samo fabricka muzika da se vrati, sve u svemu ODLICAN!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...