Jump to content
FAS Goran

zeljkor

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Najpre pozdrav svim clanovima foruma i postovaocima italijanskih automobila! Molim Vas za pomoc, posto se nesto cudno desava kod Lybre! U pitanju je 1.9 JTD. Posle 10-tak dana odmora, auto nije hteo da upali. Gori crvena lampica ''motor'', vergla ali nece da upali. Ima goriva, ono stize na filter ali nema paljenja. Skidali klemu na neko vreme, jednom upalio i vise nije kteo. Menjali senzor radilice - nista. Na dijagn. pokazao da je u pitanju imobilajzer. Skinuli racunar, obrisali gresku - upali, ali posle gasenja ponovo isto pokazuje - engine crvena i vergla. Pregledali veze ispod volana, antenu .. nista. Primetili smo da nakon skidanja kleme i cupanja dzekova sa racunara on normalno upali ali samo prvi put, Nakon sto se ugasi - ponovo greska i vergla na prazno. Ako je imobil., nema logike da upali 1. put!? Pozdrav i HVALA!!!
  2. Hvala na odgovorima i pozdrav svima. Nisu u pitanju setovanja, zapravo je neko pre mene polomio plocicu na kojoj 'lezi' potenciometar-enkoder, koji je inace u redu. Dakle skinuo sam komplet radio i ispod prednje maske se nalazi št. ploča na kojoj leže i pomenuti potenciometri levo i desno. Bilo je potrebno dosta truda da se on ponovo zalemi za deo plocice na kojoj leži. Trebalo bi voditi računa, jer su delovi ploče ispod potenciometara namerno oslabljeni i može se lako dogoditi da se pri jačem udarcu ili guranju ona polomi. Veliki pozdrav svima! Željko
  3. Pozdrav svim clanovima foruma! Imam problem sa levim potenciometrom - Volume na Lybri. Njime se regulise jacina zvuka i ukljucuje radio aparat pored ostalog. Od skora sam primetio da ne radi. Zna li mozda neko koji je tip , da li je mozda potrebno neko ciscenje i slicno!? Veliki poydrav i hvala!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...