Jump to content
FAS Goran

Slobodan233

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Slobodan233


  1. Здраво, дали некој се соочил со овој проблем, километражата трепери, мислам дека е Блу една ми,( Блу една ми не функционира) ако има некој искуство пишете решение. Поздрав

     

     

     

     


  2. 13 minutes ago, neshaoct said:

    @Slobodan233

     

    Sad tek vidim da ti piše MK.

    Pa, ta ''hrom'' lajsna i jeste obična PET plastika presvučena hrom nalepnicom/folijom (pogledaj slike OVDE)...tako da nađi samo kvalitetniju foliju onda ako već lajsna nije pukla.

     

     

    Pukla je i izgubila je ( zavarena je) pravilna forma sada se kad sam je stavio na auto gleda se one dupke kde ona treba se nataknuti.


  3. 23 minutes ago, neshaoct said:

    @Slobodan233

     

    A, što ne kod ovlašćenih...jesi li već pitao i cena je velika, ili?

    Na otpadima nećeš moći da kupiš samo tu lajsnu jer oni bez nje posle ne mogu da prodaju branik. I da im ponudiš 50 evra za lajsnu, neće ti prodati samo nju. Imao je taj problem kolega sa Foruma...

    Zamenska, moooožda negde, evo okreni njih i pitaj: Lucas

    Kod ovlascenih Cena je 150 eura, polovnjaka ima u Nemackoj i Engleskoj i oni traze neki 100 evra za polovnjaka.Jas u meguvremenu nasao privremenjo resenie, sa hrom foliju. Ali toa je samo maska za neko vremena on bi isgubila sjaj. Evo pogledajte sliku sa folijom.

     

    IMG_20201005_191011.jpg


  4. On 10/25/2019 at 5:07 PM, Slobodan233 said:

    Parno duva topli vozduh na sovozacke strane a hladni na vozackoj strani, i na oba zona napravjeno je na max da duva topli vazduh ali nazalost na ljevu stranu hladni, iscistili smo kazan za vodu da ni je bio neki garaz ali nije bilo uspjesno.

     

    SAVJET...

     

     

    Danas u ovlastenog servisera skinuli su ceo salt table da bi zamjenili jednu plastinu polugi koja se zaglavila i slomila plasticne zubcanicez, deo je kostao 25 eura a radna raka 200 eura.

     

     


  5. 1 hour ago, McSteel said:

    Možda je i neka od klapni zaglavila, ako je nešto upalo, ili se polomila plastična poluga između motora i nje... Ali definitivno je problem u tome što vazduh nije rutiran kuda treba pre ulaska u kabinu.

     

    Kada nije u režimu max grejanja, ako uključiš AQS (preko dugmeta za izbor između cirkulacije vazduha kroz kabinu ili od spolja), da li je i onda vazduh konstantno hladan?

    Isto je nema razliku konstano ke hladan

    2 hours ago, skile86 said:

    Neki od motorica pravi problem tj onaj na strani gde ti pravi problem. 

    Celoj levi strani duva hladan vazduh, 

    Dali e ovaj regulator, i dali se cjela salttabla mora skloniti za da bi se promenio

    Screenshot_2019-10-24-13-40-09-366_com.android.chrome.png


  6. 29 minutes ago, cika_kole said:

    nema sta da proverava kontakte, osigurace i ostalo, crkla je jedna, dve, tri led diode...

    sve se vadi napolje, onda se sece plastika, menjaju se diode i plastika se vari...malo, ali vrlo malo ako ima dobrog varioca za plastiku ce se far izdeformisati, ali nista strasno i nista sto moze da napravi problem!
    meni se to isto desilo i svakom kome se desilo je bilo na levoj strani 99%

     

    @Slobodan233

     

    rade sve lampice na trenutak, ali kada ti pokaze gresku, tada upali sva cetiri izadji napolje i videces koja lampica neradi ili stani iza auta i zakljucavaj i otkljucavaj na daljinski i videces tacno koja neradi...

    sece se odprilike po ovoj crvenoj liniji...

     

    ooooo.jpg

    Хвала на слику


  7. Прије свега захваљујем свима што сте написали, провјерио сам све контакте, осигурач, откључање и закључање-све лед диоде раде, стварно не разумијем, уклонио сам свитак који сам прикључио на 12 волти све диоде раде,ово је послједни Италијанац, и никад више, Хвала свима.


  8. 50 minutes ago, neshaoct said:

    @Slobodan233

     

    Ako sam dobro razumeo, upališ levi žmigavac, dobiješ grešku da ne radi...ali tebi ustvari ne radi zadnji desni?

    Sećam se priče oko tih zadnjih svetala na Delti, da je teško to popravljati, osim ako tek poneka od onih LED ne radi...ne znam da li kod tebe nijedna ne radi, ili...?

    Možda najbolje da uzmeš drugu ispravnu sa otpada, kod nas u SRB vidim da novu zamensku prodaju za nekih oko 170 evra.

     

    Screenshot_9.jpg

     

    Ne nego kad se pojavi greska (ona lambica) tada indikator za ljevi zmigavac ubrzava i zadnji ljevi zmigavac ne radi nakon neko vreme se upravi, sve led diode svjete, i lambica za greskom se isto isklucuje.


  9. Proslo je neko vreme dok smo nasli problem sa lupanje pri saltanje, ispalo da je solja (tuljak) gde se nalazi krstac desne duge polusosovine. Ima malo lufta pa valjda ce to bidi. Samo mi nije jasno auto sa 76000 hiljada km, da se ovo desi. Ako nekoi ma ovakav problem da zna da je to, Isto kad vozis u trecoj brzini i ispustis gas isto bi se javio lupanje. Problemsu ustanovili u ovlasteni servis.

     

    Pozdrav!


  10. Hvala na svima na sto se spodelile vase iskustvo, proverio sam I poluosovinu I drzac menjacu pojavila se lufta samo na zadnje caure one velike koje stoe na zadnju del od viljuske, mozda je nesto I u menjacu ali sam prvi vlasnik I samo je ja vozim I presao sam 76000 km. Menjam brzine lagano, nije ni neki sjani menjac Fiat je uzeo iz opela kazu da je na opelu najlosi mauelni menjac, za kraj izvinite zbog lose srpskog, iz Makedonije sam- one severne Makedonije :-), ako resim ovaj problem pisacu, hvala na svima.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...