Jump to content
FAS Goran

Slobodan233

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Slobodan233

  1. Zdravo dali ima neko za pradaju polvni ali ocuvan ljevi stop za delta 844, mozete da nazovite i ja viber +38978262700, pisem iz Makedonije ali imam drugove koi bi mogli da ga podignu.
  2. Hvala ti na odgovor, probacu sa klemom, posto nisam slusao muziku na fleshu desio se iznenada.
  3. Здраво, дали некој се соочил со овој проблем, километражата трепери, мислам дека е Блу една ми,( Блу една ми не функционира) ако има некој искуство пишете решение. Поздрав
  4. Pukla je i izgubila je ( zavarena je) pravilna forma sada se kad sam je stavio na auto gleda se one dupke kde ona treba se nataknuti.
  5. Kod ovlascenih Cena je 150 eura, polovnjaka ima u Nemackoj i Engleskoj i oni traze neki 100 evra za polovnjaka.Jas u meguvremenu nasao privremenjo resenie, sa hrom foliju. Ali toa je samo maska za neko vremena on bi isgubila sjaj. Evo pogledajte sliku sa folijom.
  6. Zdravo gde mogu da nagem ovu lajsnu, osvim ovlasteni servisi.
  7. Danas u ovlastenog servisera skinuli su ceo salt table da bi zamjenili jednu plastinu polugi koja se zaglavila i slomila plasticne zubcanicez, deo je kostao 25 eura a radna raka 200 eura.
  8. Isto je nema razliku konstano ke hladan Celoj levi strani duva hladan vazduh, Dali e ovaj regulator, i dali se cjela salttabla mora skloniti za da bi se promenio
  9. Parno duva topli vozduh na sovozacke strane a hladni na vozackoj strani, i na oba zona napravjeno je na max da duva topli vazduh ali nazalost na ljevu stranu hladni, iscistili smo kazan za vodu da ni je bio neki garaz ali nije bilo uspjesno. SAVJET...
  10. Zdravo, dali neko zna kde bi mogao da kupim ovu plastiku a da ni je ovlasteni servis.
  11. Прије свега захваљујем свима што сте написали, провјерио сам све контакте, осигурач, откључање и закључање-све лед диоде раде, стварно не разумијем, уклонио сам свитак који сам прикључио на 12 волти све диоде раде,ово је послједни Италијанац, и никад више, Хвала свима.
  12. Ne nego kad se pojavi greska (ona lambica) tada indikator za ljevi zmigavac ubrzava i zadnji ljevi zmigavac ne radi nakon neko vreme se upravi, sve led diode svjete, i lambica za greskom se isto isklucuje.
  13. Zdravo, kad pustim zmigavac na levo pojavise ona signalna aijalica da je neka lamba otisla, ali u pitanje je sa zadni led zmigavec ne radi, i posle neko vreme se ponovo upravi, jeli neko moze pomozi, hvala unaprjed.
  14. Vozim i letne i zimne michelin 205 55 16, zimne su prosle oko 1000 km, a i kola ima neke 70,000 km,ali stvar je utome da sam prije vozi reno, evo vec godinu i pol vozim italjanc, razlika u voznja je nebo- zemja.
  15. Zdravo, Interesuje me dali ima nekog ko je na neki nacin podobrio, ameksao amortozaciju na ovo auto. Hvala.
  16. Proslo je neko vreme dok smo nasli problem sa lupanje pri saltanje, ispalo da je solja (tuljak) gde se nalazi krstac desne duge polusosovine. Ima malo lufta pa valjda ce to bidi. Samo mi nije jasno auto sa 76000 hiljada km, da se ovo desi. Ako nekoi ma ovakav problem da zna da je to, Isto kad vozis u trecoj brzini i ispustis gas isto bi se javio lupanje. Problemsu ustanovili u ovlasteni servis. Pozdrav!
  17. Hvala na svima na sto se spodelile vase iskustvo, proverio sam I poluosovinu I drzac menjacu pojavila se lufta samo na zadnje caure one velike koje stoe na zadnju del od viljuske, mozda je nesto I u menjacu ali sam prvi vlasnik I samo je ja vozim I presao sam 76000 km. Menjam brzine lagano, nije ni neki sjani menjac Fiat je uzeo iz opela kazu da je na opelu najlosi mauelni menjac, za kraj izvinite zbog lose srpskog, iz Makedonije sam- one severne Makedonije :-), ako resim ovaj problem pisacu, hvala na svima.
  18. Zdravo svima Ja posedujem Lancia Nuova Delta 1.6 MJet, primetio sam jedan zvuk kada pređem sa drugog na treći kao udarac, a isto kada propustim pedalu za gas isto osetim taj zvuk kao malo lupanje. Neki savet. Hvala unapred
  19. Povrjemeno, ali se ne isklucuje dok ne ugasis auto, i onda odmah nakon ugasis auto povtorno da startujes ne bi se uklucila. Ovam moj mehanicar grci ramene ... p.s izinete zbog lose Srpskog pisanje iz Makedonije sam
  20. Hvala majstore sto eve neko tako brzo odgovorio, gde se nalazi taj odusak motora i dali je komlikovano to ciscenje, ima li neki strucni naziv taj odusak, Havala!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...