Jump to content
FAS Goran

asasa77

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About asasa77

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nis

Previous Fields

  • Garage
    Stilo 1.9 jtd dinamic 2002
  1. Zna li neko gde u Nisu, da odem da mi srede ventilaciju za Stilo 2002 digitalna klima, vazduh briju, motorici sa vozaceve strane nisu u funkciji, ne mogu ni da se posteno zagrejem ni ohladim, ( osecam da vazduh negde btruji unutar table). Ne mogu ni lepo da preusmerim, da mi susi soferku... Dajte nekog majstora, koji vam je resio ovaj problem.
  2. Probao sam skoro sve sa foruma, Smak, valjda nije los, ali danas sam prosto iznenadjen delovanjem Arf Grill, evo slike Skida neverovatno, samo krpom se obrise, odstoji 10 min naprskano. Kupio u Merkatoru, i nije skup , oko 250 din.
  3. Ja juce odradio u Nisu, ne mogu da verujem koji sam auto do sad vozio, ovo je potpunu drugi auto. Letva- reparirana , sa garancijom.
  4. Pozdrav svima, kad na Stilu JTD 115 na malim br. obrtaja, iz druge u trecu, ili iz trece u cetvrti, takodje i iz cetvrte u petu, cim promenim brzinu i dam gas, auto ne prima gas sve dok ne odpustim papucicu i opet dodam gas, tad prima normalno. Imate li neku ideju, ludim od tkz majstora koji mi to jos uvek nisu popravili.moram da preuzmem stvar u svoje ruke.
  5. Mozda cu nekom ovi m komentarom da pomognem, jer mislim da sam doktorirao pored majstora problem na stilu. -Simptom, nece da vuce, ide kao baba -Ocistili senzor na usisnoj grani, i opet isto -Ocistili erg , i opet isto - Zamenili protokomer- i opet isto - Zamenili senzor na usisnoj i opet isto -Zamenili ventil ka usisnoj grani ( overbost) i opet isto Da bi slicajno majstor produvao ustim crevo od overboosta ka turbini i ... eto ,,, puklo crevo, a ne vidi se , ne cuje se zvozdanje. Svo vreme je palio gresku P0236, posle 4500 br obrtaja, - Crnog dima vise nema, auto ne ide, stilo letiii. Uzrok zvizdanaj turbine je i protokomer, u to sam se uverio jer 2 dana menjamo delove sa jednog istog auta i vracamo. Nadam se da sam nekom pomogao.
  6. http://www.forum.alfaholicy.org/zrob_sam/15263-elektrozawor_vgt_overboost_operation_manual.html , jel teko radio ovo, to mene zanima?
  7. Jel neko otvarao i cistio overbost? kod mene je crkaoo, bio sa m u pravu, turbina se ne cuje , zato je i isao kako baba.
  8. Mislio sam na MAP - na usisnoj grani, Interesuje me i isto parametri za vakum ventil . DA li neko zna. Danas ocistio erg , bilo je katastrofa, malo bolje je ali jos uvek nema snage. Sumnajm na vakum ventil, ( overbost - valjda se tako pise), da li nejga dijagnostika detektuje ako ne radi, nikakve lampice mi ne pali, a auto trom. Ne cuje se ono zvizdanje turbine kad dam gas( u patos)
  9. Da li neko zna sta dijagnostika treba da pokaze za map senzor fiat stilo 1.9 85kw Kad se upali auto ,neki protok , neki mbar-i . Kako da znam da je ispravan, map senzor? ( auto dimi, prepolovila mu se snaga, u zadnjih 10 dana)
  10. DA li moze alarm da se iskljuci na dugme ( skakavac) , pa kad zakljucam auto , da alarm nije u funkcinu? Jer na bordu nemam nikakvu gresku, dioda radi,budz kod odgeldala sa 2 dugmica, rade indikacione lampe i trepce kad se stisnu dugmivi ....,a li alarm na otvoren prozor ne reaguje...
  11. Vidi ventil pritiska ( boost senzor) u njega idu 2 vakum creva i jedan konektor, ispod akumulatora je. Ja ne znam za dijagnostiku, da pokazuje erg, ... , ta greska koju pokazuje dijagnostika odnosi se na citav sistem,
  12. Imam stilo 1.9 jtd, 2002, imam fabricki alarm. Do pre zime mi je radio, kad zaboravim da zatvorim prozor, i pokusam da dohvatim nesto kroz njega, javlja se i urla kao lud :thumbsup: . Ali , pre par dana , sam cist hteo da proverim , i mogao sam kroz otvorene prozore i sedista za iscupam, a on nista. Kako da proverim sta mu je, pisti normalno kad stisnem dugme na daljinca da zakljucam .( 3 puta pipppp, ili 2 puta pippp, za zmigavcima)
  13. =Ja nemam verziju 3.3 Probam verziju 3,2 radi bez cracja, ogranicena 4 pokusaja, cim crackujem, nece da mi radi . Jel moze neko da mi posalje link da skinem verziju koja radi.
  14. Imam problem sa fiatecuscan Sa neregistrovanom verzijom mi radi sve. Kad crackujem, i odem na povezi, nece da mi radi, izbacije gresku. Fiatecuscan 3.2 jel moze pomoc, da li neko zna u cemu je problem
  15. Pozdrav forumasi, bio bih zanvalan ako bih neko okacio shemu (elektrike) , za pomenuti Stilo 1.9 JRD, i to. Interesuje me odakle dobija signali motorica za digitalniu klimu (3 levo i 3 desno) , verovatno preko nekog releja. 3 leva su mi polomljena , sredio sam motorice i ne bi ih namestao jer dobijaju pogresan signal 3 desno rade savrseno- digitalna klima.. Nisam u mogucnosti da sam skidam prevelike i preobimne software da bih nasao ovu semu ( tj ovaj relej-ako dobro kontam loguku digitalne klime)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...