Jump to content
FAS Goran

Risbo

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Risbo

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd-Krnjaca

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo JTD, dopingovan :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. prvi korak odradjen, očišćen kontakt izmedju vrata i karoserije, kontakt stprejom. efekat, radi suvozački retrovizor ali samo u pravcu gore-dole. Dobro, i to je neki efekat ali neće levo-desno... predpostavljam da trebaju da se pogledaju pinovi3,4,5 na suvozačkoj centrali?
  2. Kolege, zna li neko ovo??? nemam problem sa motorićima i ostalim usmerivačima, ali me ovo razbija. čak neće ni odmah da se pokrene duvanje ventilatora kada se startuje, nego cakće i ventilator krene tek kada mu dodje. pokušavao sam pojačavanje do daske, smanjivanje temperature i obrnuto. Bez efekta, šta to cakćanje predstavlja da bar znam odakle da krenem???
  3. Svaka cast na detaljnom objasnjenju. Proucicu uputstvo veceras pa da znam odakle da krenem.
  4. Problem sa Cakćanjem onog crvenog releja, ujedno ima i pad napona kako krene da cakće, što se manifestuje smanjenjm i pojačanjem svetla na displeju klime. Ali relej cakće nekih 10 min dok se auto ne zagreje. Šta bi to moglo da bude? Takodje sam izvršio zamenu releja novim, problem ostao isti.
  5. Jok, nema struje uopšte... da li postoji neka posebna upravljačka stanica ili tako nešto ?
  6. pozdrav, imam problem sa suvozačkim retrovizorom, naime ne radi električno pomeranje stakla u istom. ne reaguje na komande ( vozački radi bez problema). čak sam ga rasturio malo ogulio žice i provalio ampermetrom da uopšte ne dobija struju?? na šta prvo da obratim pažnju? P.S svi osigurači su prečešljani na kolima i svi su u normi. tražio sam temu o ovome-nisam našao
  7. Inace, ko moze nek mi prosledi link ka osiguracima ako moze na srpskom.
  8. Da, xenon nije fabricki, ugradjen je naknadno, ne znam dal se stilo pravio sa fabrickim xenonima. E da, panoramu nema to sam zab da navedem :), e kad bi i to imao... nema veze otvaracu prozore U principu je ok sve, samo jos taj retrovizor da resim da krenem od osiguraca.
  9. Dje ste, vec sam prijavljen na ovom forumu ali sam kupio drugi auto, odnosno fiat stila sa troje vrata JTD motora, cipovanog na 140 ks. Auto je kupljen od druga iz kraja, koji je takodje na ovom forumu. Stilo ima maltene ful opremu, kad kazem ful mislim stvarno, samo mu koza fali, ali ne jurim za tim. Od opreme sledece: - Alu felne Blade, sedamneske. -Pragovi i kacket, -Navigacija fabricka -Digitalna klima, fabricki vufer i muziku (mnogo dobra) -ABS, ASR, Tempomat, parking senzore, xenon svetla, i sva ostala oprema sto stilo ima. To bi bilo od vrlina. Mane: -Morao sam odmah da radim menjac, korpa lamela druk lager, crevo za hidrauliku kvacila, reparacija alnasera, polomljena zadnja prsa (predpostavka da je negde cuknut bio). Jos odradjenih svari su bili veliki servis, mali servis, menjanje grejaca, dva komada, zadnje plocice na tockovima, i cekam da zamenim i zadnja prsa jer ventilator se slabo drzi. Inace, kompletan utisak je dobar, udoban i utegnut u voznji, brz okretan, brzo poteze, sve super. Ostalo mi da proverim semu osiguraca jer mi desni retrovizor ne reaguje na komande za stel stakla, ako neko ima nek prosledi :D. Evo slika pa pogledajte. Drug mu je izlepio ove crne linije preko haube, ajde za sad mi je ok, mada cu mozda i skinuti u bliskoj buducnosti.
  10. e super hvala stv na odgovorima bas cu da pogledam kako stoje stvari
  11. e hvala puno razmislicu o uclanjivanju u amss cuo sam da je dobra stvar .pozz
  12. Cao drugari,skoro mi je crko senzor radilice na marei JTD koji mi je gasio motor (odsek'o sam se kad sam to doziveo ) pa me zanima kakvu vrstu provere na kolima da odradim pred put u CG na letovanje? sem onog standardnog kao sto su ulje u motoru,voda u hladnjaku itd jel ima nesto onako specificno? kao npr taj senzor,neki drugi,nesto?
  13. Risbo

    Gde mogu da kupim...?

    Imam Mareu. fali mi poklopac na desnom faru za kratko svetlo (socivo). Okretao sam AP Sport i druge prodavnice, oni mi kazu da ne drze... Gledao sam takodje na nekim odpadima ali nemaju ni farove a kamoli poklopce...jel zna neko de to da nadjem?
  14. E drago mi je da vam se svidja . @rade oprema je elx a ima kozu i ne znam sta jos sto standardne nemaju...moram da napomenem da ima 6 er begova,fabricki @maki pa znas kako sobzirom da je stajala,kad je bila lupnuta imala je 3 godine, to se desilo 2005...e sad moguce i da su vracali kilometrazu ali gledam za tako malo godina da predje 100k i kusur...ne znam mozda si i upravu @BoleNS hvala na komplimentima o dizajnu,stvarno je prelepa nismo se dvoumili(porodica i ja) uopste iako je u opticaju bilo i drugih marki kao npr vektra,mondeo,pasat,laguna...ipak su Fiatovi motori naj za sve njih ... Pozz sima
  15. Caos ljudi,trebalo mi je malo vremena da se snadjem na forumu al dobro uspeo sam . Da vam predstavim moju ljubimicu(mca),mada mislim da je ovo prvo ... Auto je 2002 godiste,Mislim da je ovo specijalna serija za francusko trziste.Uvezena je 2007 godine lupana je bila u krilo ali nije strasno,mada su iskocili er begovi al je sve to ponovo ugradjeno .Tada je presla 64.588 km,doduse uvoznik je prijatelj koji je rekao da je stajala tj nije bila vozena od kad je bila slupana...nije bitno auto redovno odrzavam ulje filteri i ostalo,da kucnem u drvo lepo ide . Evo par slikica o njoj :: Pa da vidim vase komentare )

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...