Jump to content
FAS Goran

bakara

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About bakara

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nbgd

Previous Fields

  • Garage
    Fiat punto 1.2
  1. U krug ne mozes nikako, a neces moci ni na parking, tako da se moras negde drugde parkirati.
  2. Nema sanse dete da puste u fabriku, prilicno je sve strogo.
  3. Ja sam u kolima za volanom, pa nek neko ubaci
  4. ^^ma jok, to je najnoviji model air max dizajnirao pininfarina Dobro da se neko setio i to da slika...a i cvidze su bile talijanske (nije kina) licno sam proveravao!
  5. Ko nije bio da zna da fiata ne sklapaju ljudi nego transformersi
  6. Ima 2 mesta kod mene u kolima Onda, racunaj da idemo zajedno
  7. Ja ipak idem sam (lose vreme, nije za neku setnju) tako da mi je potreban prevoz ili saputnici zbog podele troskova.
  8. Ja idem svojim autom i vodim zenu i decu (oni naravno ne idu u fabriku) posle bi otisli u obilazak kragujevca, pa me zanima da li je jos neko mislio da vodi zenu i decu?
  9. 1. Neša 2. Woodoo 3. Goran. 4. Sigtran, sa ženom 5. podvarak 6. Ivan.IK 7. Vandi sa ženom i unukom (10 godina) 8. Zaxspeed bi se pridružio (ako ima još par kandidata za vožnju letećom Cromom, hahahahaaha) 9. Čarli (Strahinja) 10. Kamenni 11. Lufti 12. Brdaus 13. Bojanchampion 14. bakara
  10. Na kraju sam uspeo upariti sa 1234, ali sam pre toga morao izvuci uredjaj iz konektora i ponovo ga vratiti, i posle toga se odmah upario.
  11. Nije win nego android...nisam probao bez passkey, ali vredi probati i to. Javljam sta sam uradio.
  12. Imam jedan elm327 BT - mini nikako ne mogu da nabodem passkey... Probao sam one standardne 0000, 1234, 6789 ali uvek dobijem odgovor wrong passkey. Na CD se na jednom mestu pominje 1234 i to je sve, nigde vise ni pomena koji je passkey...kinez se naravno ne javlja. Neka ideja sta da probam?
  13. Nista ja ne sugerisem vec samo skrecem paznju da je tu konstatovan katalog AMSS
  14. Opet sam pogledao slike koje si okacio i malo googlao, i zakljucio da su oni racunali minimalnu vrednost vozila iza AMSS kataloga: Minimalna kataloska vrednost Vaseg vozila je: 241.144,88 Maksimalna kataloska vrednost Vaseg vozila je: 481.698,38 Na to su dodali vrednost ostatka od 85818 din i kada to saberes dobijas neku prosecnu vrednost vozila po katalogu AMSS. Nego meni nije jasno to ignorisanje isplate nematerijalne stete ako imas sve papire i podneo si zahtev za naplatu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...