Jump to content
FAS Goran

miki ZD

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About miki ZD

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    zadar

Previous Fields

  • Garage
    fiat bravo 1.2 16v

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav, imam problema sa retrovizorom na suvozačevim vratima. Ne radi pomicanje stakla kada se upravlja na dugmiće u autu i ne prikazuje mi temperaturu vanjsku na satu,stoje samo dvije crtice kao da je odspojen Na vratima nema onaj spoj kao GP ili neki drugi fiat da ga odvrneš i vidiš kontakte. Da li je netko imao sličniu situaciju?
  2. Pozdrav,primjetio sam da mi se na cijevima iz hladnjaka gdje se spajaju sa motorom skuplja neka masa u boji antifriza..........ovakvo nešto još nisam vidio
  3. Ja sam ga kupio kada je imao 60 000 i gotovo sva kilometraža je po gradu.
  4. Danas sam se neugodno iznenadio,nakon prijeđenih 7 000 km odem provjeriti ulje u motoru kad ono šipka suha ko barut,do maksimuma sam natočio ravno 2 litre selenije 20 k......i do sada je on trošio ulje ali nikad toliko. Motor ima 105 000. jel ovo normalno?
  5. Pozdrav,imam GP 1,2 ponekad mi zacvili u vožnji,čuje se da dolazi iz predjela motora,traje 30 tak sekundi .... kad prestaje cviliti lagano se sam utišava kao da smanjeujete zvuk na radiju. ima li netko kakvu ideju što bi moglo biti?
  6. 1.2 16v je puno boli i puno življi motor nego što većina ljudi misli......
  7. gledao sam jednog grande punta danas i primjetio da prednja stakla sa šajbom su od jednog a zadnja sa zadnjom šajbom od drugog proizvođača..... ista je godina na svim staklima i svi imaju Fiat oznaku na sebi .....jel to normalno ?
  8. u dilemi sam,što je isplativije kupiti punta grande ili stila........ punto je noviji model, a stilo stariji, a opet stilo je i viša klasa... što vi mislite
  9. što je sa zastavom 10 da lise ona uopće proizvodi, i što trenutno silazi sa traka ????

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...