Jump to content
FAS Goran

bojankov

Members
  • Content Count

    1128
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bojankov


  1. Vozim scenica 1.5dci, miselin CC+ su mi odlicne gume ali obzirom da su gume 195/65 R15 kad se malo zustrije vozi uvija se previse i ode spoljasnji sloj gume ne mogu vise od dvije sezone. Posto zivim u Podgorici snijega skoro ne gledam(odemo na godisnji na snijeg ali putevi su ocisceni vecinom), ali obzirom da su ove tigar/riken nove gume nema iskustava ni na kisi ili kako su se pokazale na +40
    Cijena koju imam za riken all season je 36eur a miselinke 63e pa je razlika skoro pa duplo :-)
     


  2. Bas zbog toga i pitam. Ako prvi vlasnik nije bio u obavezi zbog garancije onda tesko da ga je svojevoljno mjenjao. A kad predje 100-200k bez zamjene onda to moze da bude ozbiljan delikvent :-)
    Da li onda ima jeftinije a bolje varijante automatika od DSG u kombinaciji sa 1.9tdi motorom vw grupacije?
    Tu do 4-5k evra?


    Послато са SM-N975F помоћу Тапатока


  3. Par pitanja :-)

    Zbog zene cu vjerovatno morati da uzimam automatik jer manuelni nije za nju (ili ja vise nemam zivaca da strecam) a iskreno i meni bi valjalo da ne saltam nego da odmaram. Najradije bi uzeo neki DSG jer ne bih mogao neki od onih starih automatika dje salta posle 3 sekunde :-)

    Dakle da li u fiat-alfa-lancia grupaciji ima neki dobar automatski tipa lancia delta 2010g, alfa 159 2007g itd da salta dobro i da se dobro pokazao, da ne crkava kao prethodna generacija fiatovih automatika? Ne bih nesto skupo jer ce zena da se uci a ne bi ni nesto sto ce mi uz odrzavanje izaci znacajno skuplje. Unaprijed hvala ;-)


  4. Kod nas u PG poceo taksi sa Teslama :-) malo skuplji od onicnog i preko aplikacije sve mozes da vidis i putanju i cijenu i gdje je vozilo itd... Nisam se jos vozio ali planiram da ih probam :-)

    Послато са SM-N975F помоћу Тапатока


  5. Ti bas nemas glavobolja u zivotu

    Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока

    A dobro kolega Zunto, nisu samo godine, ipak je i Opel...i Vectra ...

    Послато са SM-J330F уз помоћ Тапатока


    Pa hvala Bogu sve je kako treba. A vala jednom u zivotu da se vodim srcem a ne glavom.(ako izuzmem zenu )

    Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...