Jump to content
FAS Goran

ivanp

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

  1. Da li neko ima iskustva sa provlačenjem kablova za mikrofon, sa zadnje strane radija, pa do nekog mesta u kabini, gde bi stajao mikrofon za bluetooth?
  2. Meni se to dešava posle skidananj akumulatora. Kao da se resetuje kompjuter koji treba da vodi računa o minimalnom broju obrtaja. Obično pomogne da ostavim auto neko vreme i posle sve radi bez problema.
  3. Da javim da je aplikacija zvanično puštena na Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theidasworld.csm Aplikacije je rađena u slobodno vreme i besplatna je... tako da ne očekujte da ima ili da će imati baš sve što postoji Hvala još jednom svima koji su pomogli svojim konstruktivnim savetima. Ideja za dalje i ja imam na pretek, ali su i svaka pomoć i konstruktive sugestije dobrodošle. (kao pomoć bi dobro došlo testiranje, provera podataka i prekucavanje iz papirnih uputstava) Poz
  4. Postavljena je beta verzija: https://play.google.com/apps/testing/com.theidasworld.csm Trenutno postoje 5 Fiat vozila: "Punto Classic ", "500 L", "Stilo", "Panda", "Tipo". Pozdrav
  5. Ako je neko od WP developera spreman da se uključi, rado ću mu pomoći. (i ja sada saznao da je to skraćenica od Windows Phone)
  6. Ja sam već pomislio da nema interesovanja za ovako nešto. Trenutno je u alpha fazi: https://play.google.com/apps/testing/com.theidasworld.csm Nažalost ne stižem da nadjem i ubacim instrukcije za Stila.
  7. To je dobra ideja. Ubacićemo u sledećoj verziji.
  8. Pretpostavljam da su oznake iil iste ili slične. Imaš li možda uputstvo / manual za Stila pa ću i njega odmah ubaciti?
  9. Hvala na ovim sugestijama. I ja sam isto razmišljao, što znači da sam na dobrom putu: 1. već postoji opcija da se dodaju ostala vozila.. za početak će biti Punto i Stilo. 2. više jezičnost je takodje od starta uključena (intersantno je kako se razlikuju servisne informacije za naše i strano tržište) 3. ostale ideje o malom informacionon sistemu automobila su odlične... al to je u planu kada prva verzija zaživi.
  10. Planiram da uskoro završim Android aplikaciju koja će donele zameniti uputstvo za upotrebu koje dolazi uz automobil. Za početak ću ubaciti podatke za "našeg" Punta, i to sledeće: 1. značenje signalnih lapmica na kontrolnoj tabli 2. raspored servisiranja na osnovu predjene kilometraže i vremena 3. tehniče specifikacije (motor, ulje, dimenzije pneumatika i sl.) To je ono otprilike ono što mislim da može da posluži za početak dok se ne dokopamo ostale dokumentacije. Plan je da aplikacija zauzima minimalnu memoriju na telefonu, kao i da bude offline, odnosno neće bit potrebna internet konekcija da bi neko proverio šta znači lampica koja se upalila. (što se meni i desilo, pa sam došao na ideju da napravim ovu aplikaciju) Sve vaše sugestije su dobrodošle. Molim bi da pišete šta je to od podataka o vašem ljubimcu potrebno da imate uvek uz sebe? Sve ovo radim na volonterskoj bazi, tako da ne očekujte previše (bar na početku). Ideja je da uz sebe imamo one informacije iz uputstva koji mogu često zatrebati. Uskoro bi trebalo da se pojavi testna verzija, i ako ste voljni da svojim komentarima i sugestijama učestvujete u testiranju, molio bi da mi pošaljete vaš gmail nalog koji koristite u telefonu, pa ću vam omogućiti pristup beta verziji. Srdačan pozdrav, Ivan
  11. Kako nategnuti kontakte? Da li se nešto skida ili kako? Definitivno je prikljucak za adapter plići nego kod ostalih automobila koje sam koristio. Mislio sam da nije neka greška u montaži, ali sada vidim da su i ostali imali sličnih problema....
  12. Hvala na odgovoru. Upaljac radi, inace bi trazio resenje negde drugde. (Pregledao sam i dosta foruma pre nego sto sam pisao ovde....) Probacu kao sto si rekao da okrecem punjac dok se ne upali lampica.... Pa javljam da li sam uspeo.
  13. Da li je neko imao problema sa koriscenjem externih punjaca preko adaptera za upaljac? Probao sam dva adaptera - jedan za mobilni, (prvo sam pomislio da punjac za mobilni nije dobar), a sada sam probao adapter za napajanje GPS-a. U oba slucaja ne rade adapteri. Kako izgleda kao da ne udju do kraja u prikljucak u kome je stajao upaljac. Da li je neko imao slicnih problema? Koliko je komplikovano da se skine ovaj prikljucak za struju - pa da pogledam sta je u pitanju?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...