Jump to content
FAS Goran

BrackoNe

Members
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

About BrackoNe

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 01/09/1987

Contact Methods

  • MSN
    bracko_yu@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Stara Pazova, Vojvodina

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.8, 16V (Sep, 2003)

Recent Profile Visitors

3457 profile views
  1. Izvini joj se u moje ime!!! A na kraju moglo i danas, jer se ispomeralo da sutra u 12 dođe. Izvini još jednom!
  2. Naravno, sve prošlo! Pozzz! Nikakvi tajmeri, sve original.
  3. UPDATE: Bio sam sa Ivanom juče i za 15 min rešili posao... Sve je bilo ispravno podešeno, jedino CAN A i CAN B su bile obrnute. Kada smo obrnuli, sve radi, kilometraža blicka, idem danas na Proxy alignment i javljam..!
  4. Sada ću napamet pokušati da navedem. Kada ga uključiš odmah ti stoji upozorenje za navigaciju, potvrdiš sa dugmetom "Enter". Pređeš na "NAV". Izabereš "Directions", i u njemu trebalo bi da imaš "Remove Route" (ili tako nekako). Time si rešio ovaj problem.
  5. Haug svima! Ponovo dođoh do iste teme... Da li je neko rešio problem sa fabričkim alarmom? Iz Klenka sam uzeo dve dodatne sirene (sa nekih Stilića), probao da ih zamenim, ali ni Mile nije bio siguran da uopšte rade te sirene, tako da mi nije bilo relevantno. Isto sam rastavio kao Steel, ali nisam ništa posebno mogao da uradim. Nisam na forumu skontao šta podrazumevate pod "obične sirene" (sa drugih modela stila, samo različiti motori, ili šta..?) - ako može pojašnjenje. Da li je ko bio u servisu i da li je iko uspeo da reši ovo? Hvala unapred, Nemanja
  6. Nije do verzije softvera, sve ti je u redu, samo izbriši maršrutu koju si mu zadao, a nisi izbrisao.
  7. Nažalost deda mi je preminuo, tako da neću naširoko i nadugačko da pišem, već samo da ispunim obećanje. Nakraju smo morali da prelemimo, ali kroz konektor. Sigurno će moći Proxy Alignment da reši problem da ne treba tajmer, jer tajmer ne treba kod mene ni za naknadno ugrađeni CN+. Evo nekoliko slika: Isecanje konektora i spremanje za provlačenje žica. Seckanje žica na pravu dužinu i skidanje izolacije. Priprema za lemljenje na špulnin konektor. Lemljenje na žicu 12V sa ključa ispod volana (mislim da smo se nakačili na tempomat). Stavljanje termo bužira. Povezivanje na CAN A i CAN B sa CN+ i stavljanje termo bužira. Special: Shema gde idu +, CAN A i CAN B Pozdrav od teče i mene!
  8. Ćao društvo! Uspeo je teča sve da poveže kako treba, ostalo je još da uključim opciju volana na računaru preko FES-a. Postaviću i nekoliko fotki..! Poz i hvala!
  9. BRAVO! Nismo primetili kontakte o kojima se priča. Hvala, idemo odmah da vidimo. Čekamo još Ivana da vidimo, kada smo ga već gnjavili.
  10. Hvala na trudu i vremenu! Jasna mi je slika, i iz prethodnih tvojih postova, ali, port sa slike nije kao moj (uslikao sam u prethodnom postu i postavio). Meni treba samo na koje pinove da dovedem +, -, CAN A i CAN B. Samo da mi kažeš, npr. na tvojoj slici broj 1 je CAN A, broj 2 CAN B, broj 7 + i broj 8 -. Ako možeš pošalji mi tvoj broj mobilnog na PP, neću te daviti mnogo.
  11. Pre svega, hvala na trudu! Špulna je zamenjena (dakle nije fabrički, nego sam zamenio špulnu). Pod CN+ volan, mislio sam na to da je sa komandama za navigaciju. Ono šta mi pretpostavljamo, da je nešto u instalaciji promenjeno (kao što je to bio slučaj sa CN+), i da su nešto prejebali. Ovako. ovaj dole džek (mislim) da ima u gornjem redu sve žice, a u donjem redu samo dve krajnje. Prvo šta smo hteli da dovedemo struju na volan da vidimo šta će se desiti, a ako se ne poveže na CAN, tj. ako kilometraža ne bude treptala (da zahteva Proxy Alignment), onda bismo dovukli CAN A i CAN B sa CN+ (to znamo koji su, ali ne znamo na šta da vežemo). Eto toliko i hvala još jedared...
  12. Poslednje su ti European Package 2010/2011, sa kartama iz 2009. Naravno, Srbije ni u tragovima.
  13. Ćaos! I need help! Ubacio sam CN+ volan, ali, kako sam imao problem sa samim CN+ (jer je bio pandurski, pa oni sve pobrljavili), tako imam problem i sa volanom. Zamolio bih vas ako može neko (a prvo mislim na Ivana), da li može na zaokruženim mestima da mi kaže koja pin je +, koji -, a koji su CAN A i CAN B? Tražim i drugačije mi je nego kod tebe. Kontam da je zato što je moj CN+, a ovo je za CN..? Skontali smo da nemam struju, jer ne bude ni one četiri sekunde da svetli. Znam da možemo sa akumulatora da dovedemo direktno radi probe, ali svejedno mi treba sve to da povežem, pa vas molim za pomoć. Hvala unapred, Nemanja
  14. U Klenku mi je (OVDE: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=Klenak,+Serbia&aq=0&sll=37.0625,-95.677068&sspn=54.753001,108.720703&ie=UTF8&hq=&hnear=Klenak,+Sremski+district,+Vojvodina,+Serbia&ll=44.777129,19.72518&spn=0.001516,0.003318&z=19), ispeglan PROXY. Ugrađen mi je tempomat, i, posle peglanja PROXY-ja, više mi kilometraža ne blica. Možete momke da kontaktirate na 063 836 7177. Eto možda nekome i zatreba. Elegantnije, brže i jeftinije i bez dodatnih spravica, a računar sve prihvata kao original.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...