Jump to content
FAS Goran

vpantelic

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

About vpantelic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. Vozio sam oko godinu dana u firmi. Izuzetan auto. 2.0 mislim da je imao oko 150 hP. Udoban, snažan dominantan. Za razliku os svih Škoda modela,. nije te stamota kada izađeš iz njega. Imalo je problema sa automatskim menjačem. Popravke u ceni polovnjaka staroo 10ak godina. Možda se zalomio tako.
  2. Pozdrav, Na Croma 2008 (decembar ) Imam navigaciju koja je na kilometar satu, sa strelicama. Nemam multimediju. Da li ove mape rade na njoj?
  3. Nešto mi se ovo čini jeftino, jeste li sigurni da su ove cene prave.
  4. Drugi majstor mi kaže da moram da ili da repariram ili menjam pumpu goriva jer ona stvara mikro prljavštinu koja prlja mikrofilter. imate li savet kome da se obratim u Beogradu
  5. Na Marei 1.9 JTD sam pre tri meseca imao problem sa regulatorom pritiska nafte, zamena je rešila problem. Danas, tri meseca posle, ponovo isti simtomi. Svratim kod prvog majstora i on mi produva mikrofilter na regulatoru pritiska i da mi savet da odsečem mikro filter ako nastavi da zeza. Kuda od tog regulatora ide gorivo? Smem li to radim?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...