Jump to content
FAS Goran

Lyman Zerga

Members
  • Content Count

    67
  • Joined

  • Last visited

About Lyman Zerga

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Bravo 1,6 MJT 120 HP (2009)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Prodajem felne 17" sa Fiat 500 Abarth sa letnjim gumama 225/45 R17. Dve gume su Sava intensa UHP2, DOT 1117, u jako dobrom stanju, vozene jednu sezonu, a druge dve su BF Goodrich, DOT 0513. Dubina šare je preko 6mm na Savi i preko 4 mm na BF Goodrich. Gume nisu krpljene, čepovane ili krive, a cena je za komplet sa felnama.
  2. Ponovo je aktuelna letnja sezona, pa ako nekom treba
  3. Drug, jesi zainteresovan mozda za abarth 17" sa 500? Idu sa letnjim gumama
  4. Na prodaju Michelin Primacy 3 dimenzija 225/55 R17 (letnje) 4 komada. Dubina šare oko 4mm, DOT 2013. Cena 60 eur komplet.
  5. Meni crkne čip na ključu, rezervni nema daljinac, samo dva čoveka u Srbiji su mogla da ga kodiraju - Beg u NS i Paja Ristić u Zemunu. Paja je toliko povoljniji od Bega, da mi se isplatilo da dođem do Zemuna da to sredim. Radi i paljenje i daljinac.
  6. Pozdrav narode, danas na dijagnostici pokaže ovako: +1,7 na jednoj i -1,05 na drugoj dizni, preostale dve su ok (-0,1 i -0,15). Motor u principu radi jako dobro, nema dima, nema ništa, samo malo nemirno radi ujutru dok se ne zagreje. Ima li neko predlog šta raditi: 1. Čišćenje aditivom 2. Servis BG, NS, ŠA?
  7. Imam isti problem, mislim da je otišla samo poluga koja gura klapnu, jer motorić radi. Ukratko, rekli su mi da se to popravlja tako što cela tabla ide dole, košta 150eur + šta još menjam: motorić (ili više njih), poluga itd. Klapna je bila zaglavljena u zatvorenom položaju, ali sam uspeo rukom da je otvorim i tako stoji već jedno godinu i po dana. Nema magljenja stakla, nema smrada klime leti.
  8. Juče sam imao problem sa parking senzorima na Bravu (2009 god, 120hp, Emotion). Parkiram se, odem do kioska, upalim auto, javlja trouglić i piše da je "parking help unavailable". Probam u rikverc, naravno ne radi. Ugasim, upalim, opet isto. Dođem kući, parkiram se, probam kontakt, opet isto. Prenoći, jutros ništa, sve radi normalno. Ima li neko ideju šta može biti problem? Ili su to samo neke Fiatove bubice?
  9. Malo je falilo da budu moje ako se nevaram. Onomad kad sam one zimske Fulda kupovao od tebe razmišljao sam se da i njih pazarim. To su te Marko! Evo sličica @MarkoBGD: Možda su ti gume poznate

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...