Jump to content
FAS Goran

salenzi

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by salenzi

  1. Kolege, zna se ko je “tata” za fiate. Goran je resio problem. Posle mesec ipo dana maltretiranja mozga sa zeninim majstorom auto je zavrsio kod Gorana. Nemam reci kojima bi opisao profesionalnost servisa i Gorana. Kao sto sam rekao body je bio crko. Ubile su ga neodgovarajuce svecice. Majstor kod koga je bio, trazio je da nabavim body sa istim seriskim brojem sto sam i uradio. Drndao ga je 2 nedelje da bi na kraju rekao da ne moze da resi problem. Goran je pokusao da namesti sa tim bodijem ali i njemu nije bilo spasa jer taj “majstor” koji je pokusao da ga namesti ubio je i njega. E sada popravka nije kostala mnogo koliko me je sve kostalo zivaca. Samo jos da kazem da ga je Goran zavrsio za dva dana. Zakljucak na kraju svega je da auto vise nece videti ni jedan drugi servis osim Goranovog.
  2. Nemam sta da kazem, sto vec drugi nisu rekli za Gorana. Svaka cast za servis i Gorana i sve pohvale. Samo jedno pitanje. Ujutru od koliko sati radite preglede?
  3. Ja da sam se pitao auto bi odmah zavrsio kod njega, ali zenin je ona ga vozi i ima neke svoje “majstore”. Delim iskustvo obavezno Posto sam ja vozio auto poslednjih meseci rekao sam sta jos treba da pogleda. Ono sto sam ja cuo u voznji a njeni “majstori” su rekli “nije to nista mozes tako da vozis”.
  4. Kolege samo da javim da je auto na kraju danas odslepan kod Gorana u Zemun.
  5. Gorane pozdrav, samo da vidim sa Vama da li mogu auto da doslepam u subotu pa ga vi od ponedeljka pogledajte? Malo mi je problem zbog mog radnog vremena da ga u ponedeljak doslepam. Unapred hvala na odgovoru Pozdrav
  6. Hvala Gorane. do koliko sati radi servis?
  7. Pozdrav Gorane, Grande Punto 1.2, 2011 godiste. Pre mesec dana upalim auto i na tabli ostanu upaljene lampice za abs, servo, rucnu, trougao sa znakom pitanja. Misleci da se kompjuter malo zaglupeo, ugasim ga i kada sam pokusao ponovo da ga upalim sve gore navede lampice su se isto upalile i pored njih se upali lampica za kod kljuc i na kopmjuteru upali NO FPS i nisam mogao vise da ga upalim. Odslepam ga kod elektronicara i ustanovimo da je crkao body kompjuter. Nadjem drugi sa istim seriskim brojem, stavimo ga ali ne mogu da prebace kodove sa kljuca i ne mogu da upale auto jer ne prepoznaje kodove.Da li ima resenja, da li bi mogao i kada da ti doslepam auto. Pored ovoga bi voleo da pregledas jos neke stvari na njemu. Izvini na duzini poruke. Unapred hvala Aleksandar
  8. Imam karticu sa kodovima samo ne mogu da ih upare da bi mogli da ih kucaju. Javljam dalji razvoj. Ovo me vise kosta zivaca nego para.
  9. Samo sa javim da je bodi prepakovan i ne prijavljuje ni jednu gresku, ali imamo drugi problem. Ne mozemo da ga uparimo zbog kodova sa kljuca.
  10. Naravno da hocu. Radovi su u toku i cim sve bude gotovo pisem koliko kosta “zadovoljstvo”.
  11. Pa da, znaci da sam taj moj je 1.2. Ali mi samo nije jasno kako tako brzo da rikne. Auto 2011 kupljen ovde i pravih 80000 km
  12. Ne bi trebalo. Kada su zaobisli komp, da kazem premostili na divljaka, sve je pretreseno i sve je ok. Nego sam se namucio da nadjem bord sa istim seriskim brojem. U petak stize, pa javljam razvoj dogadjaja.
  13. Samo da javim da je detektovam kvar. Body kompjuter je zveknuo
  14. Pokusao ovo sa migavcima ali bez promene.
  15. Pozdrav svima. Ne znam gde bi ovo svrstao pa sa otvorio novu temu. Grande punto 1.2;8v;2011; 80.000 km popodne sednem u auto i kada sam ga upalio na tabli nije ugasio lampe od serva,abs-a i rucne. Misleci da se nesto zaglupeo uzmem ugasim ga. Kada sam, posle par sekundi pokusao da ga upalim, upalile su se iste te lampice, trougao sa znakom uzvika na sredini table, auto sa katancem i na displeju izbacio NO FPS. Misleci da je kod na kljucu izbrljavio(zbog one lampice auto sa katancem) uzmem rezervni koji je nov ali opet ista stvar. Samo vergla, upaljene gore navede lampe i na displeju NO FPS. Da kazem da je pre ovoga sto se desilo sve radilo kako treba. Da li je neko imao nesto slicno i kako se resava? hvala svima

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...