Jump to content
FAS Goran

DusanLe

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DusanLe

  1. Hmmmm, ali kako objasniti promenu temperature vazduha sa vruceg na hladni?
  2. Pozdrav!!! Jutros sam krenuo do sela, nekih 30 km od Leskovca, i kada sam dao kontakt da upalim auto kompjuter mi je prijavio "high coolant temperature" pri cemu je skazaljka za pokazivanje temperature naglo otisla udesno i u roku od dve sekunde se vratila nazad, a kompjuter je prijavio "check ok". Mislio sam da nije nista posebno, ali sam primetio da duz celog puta auto nije mogao da postigne radnu temperaturu, vec je skazaljka dosla samo do prve vece crte. U toku puta je skazaljka mirovala, ali sam primetio da je jednom krenula nagore ali se brzo nakon toga vratila do prve vece crte, a odjednom je auto umesto vruceg vazduha poceo da izduvava hladan vazduh pa sam iskljucio ventilator. U povratku ista prica, s tim sto je u jednom trenutku skazaljka pokazala normalnu radnu temperaturu (stajala je uspravno), ali je u roku od 2-3 minuta opet spala na prvu vecu crtu. Opet je doslo do i do smene toplog i hladnog vazduha. Napomonjem da auto nije pokazivao nikakve cudne znake, nisu se culi nikakvi cudni zvuci, signalizacija se nije palila, auto je lepo primao gas, kao da se nista nije desavalo. Moze li mi neko dati neki savet, sta da radim.
  3. Pozdrav!!! Od pre 3 meseca sam vlasnik Fiat Stila karavan 1.6 16V, godina proizvodnje 2003. Posle 2 meseca od kupovine auta sam primetio da kad ukljucim svetla na autu ispod haube se cuje neko zujanje, koje prestaje cim se svetla ugase... i tako non stop. Moze li neko da mi da neki savet ili objasnjenje sta je u pitanju. Hvala unapred!!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...