Jump to content
FAS Goran

vvukasin

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About vvukasin

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    srbia

Previous Fields

  • Garage
    smederevo
  1. Sada je kvacilo dosta mekse i odrtadjuje ekstra.
  2. Evo i mog slucaja: - nekad mi je kvacilo bilo nisko da se jedva ubacuje a nekad normalna visina i dosta tvrdo. - ulje nisam gubio. - cilindar u kabini nije vlazio pa sam sumnjao na vazduh u sistemu. - danas kad sam pokusao da ispustim vazduh iz sistem cilindar nije odradjivao a uzrok je habanje poluge i klipa u samom cilindru. nisam slikao a evo kako to izgleda od prilike :
  3. Mozes postaviti sliku kako izgledaju?
  4. Izvinjavam se ako sam propustio ali nigde nisam procitao kako i gde se ozracuje. Mnogi pisu o zameni cilindra u kabini a kako posle sa vazduhom u sistemu? Zna li neko tacno? Hvala.
  5. to je deo gde se prikljucuje crevo i druklezaj sto je u zvonu menjaca a na sisici ne postoji vijak?
  6. kako ovde ispustiti vazduh? (direkno skidanjem creva ili postoji fora na sisici)
  7. Zahvaljujem Ivane na slikovitom objasnjenju i odmah da kazem da je moja greska bila u kompjuterskom zakljucavanju I da slika nije mog auta. Hvala jos jednom svima.....
  8. Na fiat stilu JTD troja vrata imam problem pomoc. Prilikom otkljucavanja na daljinski i otkljucavanja na vozacevim vratima kljucem SUVOZACEVA VRATA se ne otkljucavaju. Otkljucavanjem i zakljucavanjem iznutra na prekidacima sve radi. Zanimljivo ali istinito? I jos da dodam kada zakljucavam i otkljucavam kljucem na suvozacevim vratima sve radi ok. Malo sam citao po forumu ali pominje se sajla koja je otkacena ili zaribao sistem. Po meni da je to kod mene nebih mogao iznutra da funkcionisem? Hvala unapred. I jos da pitam da li postoji kompjutersko podesavanje kao za gepek vrata?
  9. Drugari obecao sam da cu da javim kako se zavrsilo i evo me Sve je za sada okej. A evo i nekih slika kako izgleda stari lezaj. (nadam se da sam lepo ubacio slike)?
  10. I nemam srece narucio sam bas taj skuplji i dogovorio se sa majstorom da radi prekosutra. Javnjam rezultate......
  11. Posle posete drugog majstora i njegove procene crkao mi je hidraulicni druk lecaj. E sad da li neko zna tacno da li fiat stilo 1.9 JTD 2002g. ima: cilindar u menjacu ili hidraulicnidruk lezaj.
  12. Danas sam bio kod majstora i rece mi posto je u guzvi u ponedeljak skinuce "suh plek" i proveriti tacno sta je u pitanju i samo da dodam kvacilo je skroz u patosu i tesko odvaja I jos jedno prilikom zamene tog cilindra mora se odvajati menjac od motora ili postoji neki drugi sistem.?
  13. Hvala pogledacu pa javljam da li na njega gubim ulje jer mi se desilo pre neki dan da mi je kvacilo omeksalo???(na nekoliko pritiskanja) a i primetio sam gubljenje ulja u posudi.
  14. Da li neko ima slike gde stoji glavni cilindar kvacila na fiat stilu 1.9 JTD? Hvala u napred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...