Jump to content
FAS Goran

apapredrag

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About apapredrag

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    APATIN

Contact Methods

  • Skype
    APAVESNA

Previous Fields

  • Garage
    Punto 1.2 8v 2002
  1. Gorane pozdrav ,razmisljajuci koje ulje da sipam umesto Selenie sa kojom definitivno nisam zadovoljan,vidim da vi u servisu sipate Shell zanima me koje bi Shell ulje bilo najbolje sipati u Punta II 1.2 8V sa 145000km na satu ,H V A L A !!!!
  2. Zanima me kada se stavljaju prednja sedista od Alfe 147 u Punta a imam u Puntu air begove u sedistima sta ciniti, da li neko zna gde ima kuputi povoljno sedista od Alfe 147 pitao sam na nekoliko mesta i ucinilo mi se da malo precenjuju, ne trebaju mi kozna mogu i obicna vise gledam na udobnost nego na estetiku,duza voznja ubise ledja,Punto je sa troje vrata.
  3. Lepo izgleda,koliko su te izasla sedista od Alfe.
  4. Pozdrav , zanimaju me samo kablovi i ako prodajete posebno kolika bi cena bila?
  5. Hvala cim uhvatim vremena operisem pa javljam rezultat.
  6. Ma proverio sve,bio ponovo na dijagnostici i sve ok ne pokazuje gresku,i stop svetla zadnji desni far propustio vlagu pa kontakti korodirali i to ocisceno zamenjena sijalica i isto,jedino tu masu nisam dirao,kako da dodjem do nje? pa stvarno nemam pojma sta vise raditi ili se pomiriti sa tim ,mozda i samo prestane.
  7. Imam, ispod sedista proverio elektricar, e jedino te kontakt brave da se provere?
  8. Imam i ja isti problem pri kocenju (kad se pritisne papucica kocnice bio auto u pokretu ili ne) lampica airbaga blicne ne svaki put, bio u servisu, na dijagnostici ne pokazuje gresku, da li neko ima resenje?
  9. Imao slican problem promenjen set kvacila LUK cena kvacila 5600.00 plus ruke majstora i sada je sve ok kvacilo mekano ,menjac ulazi kao u sir.
  10. Lep punto na alu felne idu 185/60/14 i kod mene je tako ,jedino sto je guma tih dimenzija skuplja,ali auto bolje lezi nego na 165/70/14 neka te dugo sluzi!!!
  11. Da sad mi je jasno samo me buni jer se zvuk cuje i kada se zaletim izbacim iz brzine i prestane otprilike kada brzina padne ispod 60 ?
  12. Na puntu 1.2 16v postoje dva lonca a na 1.2 8v jedan lonac,kao i na puntu klasik jedan lonac,tu informaciju sam dobio u auspuh servisu kod nas inace taj servis vec dugo godina radi pa nema razloga da mu neverujem, nedavno sam bio u servisu i imao manju intervenciju i bas smo imali razgovor oko toga jer cu u skorije vreme verovatno morati menjati lonac ,sad je bilo krpljenje pa dok drzi .
  13. Da i ulje je kontrolisano ,auto se inace normalno ponasa ,evo danas sam u komadu presao 150km i sve ok potrosnja 5.6 i to sa dosta zustrom voznjom,jedino taj blagi zvuk cim predjem 60km a kao da se utisa cim vozim dosta brze verovatno i od zvuka motora se prestaje cuti.Pocinjem da verujem u ono ma punto je to i pokusati ne obracati paznju ne znam sta drugo?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...