Jump to content
FAS Goran

MiloshBg

Members
  • Content Count

    1290
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MiloshBg

  1. Mislim da je skoro bila prica da pumpi ostaje 16din po litri... Doduse sumnjivo mi da je tako mala cifra, al ajde.
  2. Normalno je da pali ventilator hladnjaka kad upalis klimu. E sad da li treba da pali odma ili ne, nisam siguran.
  3. MiloshBg

    Garaža

    Samoresci sa gumicom i nemas brige. Pre toga izbusis rupu i samo zavijas. Tako sam ja radio. A pre toga, na svaki stub gde se naslanja lim sam stavljao zaptivnu pastu ( imao sam viska pa sam se bahatio sa victor reinz pastom ).
  4. Kyb, sachs, mozda bilstein. Monroe sam stvarno prodao i ugradio gomilu, zamerki nisam imao, ali opet ne znam da li bi ih stavio na svoj auto.
  5. Desna nova poluosovina do menjaca (flasna + krst + manzetna ) u Autoricambiju u Zemunu 15829.20 din. Kat broj ZR7078. Leva ZR7072 12996.00 din.
  6. Ashika, japko, japanparts. Italijanski brend(ovi), sve je isto. Ista kuca, inace krs kvalitet.
  7. Hajde ako toliko sebi dajes za pravo da napadas jednog coveka, povedi narod, zapocni borbu protiv toga, rado cu ti se prikljuciti, ali nazalost to je sistem protiv koga ne mozemo, ne kazem i ne mislim da ga trebamo podrzavati ali tako je, nazalost, drzavu zabole. Na zapadu se uveliko bore protiv toga ali im nesto nazalost ne ide... Borba protiv vetrenjaca. Toliko bitnijih stvari ima koje bi radije menjao... Eto jutros, Topciderski park zatvorili zbog snimanja nekog filma, nit policije nit obelezja, samo obicni puki redari u fluorescentnim prislucima koji ne dozvoljavaju da se prodje i da sam krenuo tuda, zvao policiju, mislis da bi uspeo u necemu? Ne bih, a izgubio bih zivaca i zivaca a kakav sam vrlo lako bih i planuo i napravio jos veci haos, SEBI samo! Toliko, mnogo su mi veci problem takvi koji me remete u recimo putu ka poslu ili svakodnevnom funkcionisanju nego mahinacije sa kilometrazom pri kupovini polovnog automobila. A da sam neki zakon... eh. Nazalost nisam.
  8. Napadate Duleta koji je jedini napisao sta SVI prodavci automobila rade, a ne samo on, stvarno mi nije jasno... posebno sa autima ~10 godina starosti. Prosto sansa da nadjete auto 10ak godina star sa malom kilometrazom je vrlo mala pa skoro i nerealna. Bitno je da covek ima korektna kola a ne nasminkane krseve i to je dovoljno. To sto zaradi, zaradi, pa i treba da zaradi, svi radimo i snalazimo se i niko danas ne radi za dzabe. Ne branim ga, ne poznajem ga, ali prosto to su cinjenice. Nas narod je inace sve pokvareniji i pokvareniji, jednostavno mu se takve stvari svakodnevno serviraju i kako da bude bolji, prosto nije moguce. Jel zajebao nekog od vas pa mu se sad svetite? Ako jeste onda treba, a ako nije mislim da ste smorili vise sa ovim prepucavanjem i ocigledno imate viska vremena.
  9. Ne mora znaciti da su i za lezaj najpovoljniji. Sve je individualno, tj nesto je negde povoljnije negde skuplje. Nije ni poenta da svuda budu identicne cene. @shuxx Veruj mi da je sve Kina, tacnije Azija u Evropi je proizvodnja mizerna
  10. MiloshBg

    Garaža

    Stvorice se para/vlaga/kondenz sta god, garantujem ti i tu posao radi ta folija. Ja recimo imam problem da mi se metalne kutije ujutro orose a lim bude suv - tj ne vidim ga od stirodura.
  11. OE 92403013 Swag 70936967 - 3364 din GSP GK3598 - 2510 din FAG 713 6908 00 - 3830 din To imas u wintu pa biraj. U delmaxu imas SNR R158.54 - 4333 din FEBI 36967 - 3590 din SKF VKBC20039 - 2980 din To je u generali, sta gde ima tj u kojoj MP moras proveriti.
  12. Daj sasiju ako hoces da ti prekratimo muke.
  13. @ISV_01 Moze, ali neka makar bude pun rezervoar nafte...
  14. MiloshBg

    Garaža

    Ja sam u takvoj garazici limenoj, doduse dosta manjoj, krov oblozio stirodurom ( 20mm debljine ) i mnoogo je velika razlika sad i pre bez istog. Lepio sam ga pur penom koja se koristi za lepljenje takvih stvari. PS. stirodur je prilicno skup takodje, ali meni bilo najlakse da odradim sa njim jer je mala kvadratura bila u pitanju. PS. ako radis sa vunom i osb tablama, obavezno postavi i paropropusnu ili *nepropusnu foliju ( oduvek ih permutujem ) jer ce ti lim kondenzovati a osb ne voli vodu.
  15. SKF je ok, barem je bio oduvek. FAG je INA sto se tice lezajeva, inace Schaeffler grupa. U toj prici imas i GSP koji je prilican BUM na trzistu sto se tice kvaliteta i cene pogotovo. Inace delovi trapa koji se sad prodaju pod imenom FAG su u stvari Ruville nekada, neka niza srednja klasa po meni - nikad nisam bio ljubitelj Ruvila jbga.
  16. Drugar prodaje, odlican autic, ocuvan, uradjen veliki servis, sva 4 amortizera sa oprugama, remontovan menjac, sredjeni motorici klime i jos svasta nesto, 2 seta tockova.... Kupio je Leona Cupru pa mu je ovaj auto visak. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/23626208/fiat-bravo-14-t-jet?attp=p0_pv0_pc0_pl1_plv0
  17. Izuzetno ozbiljan prevoz sa kako vreme ide, sve ozbiljnijom ( visom ) cenom.
  18. Lepi su renoi danas Ali kad vidim kakve plastike ugradjuju u enterijer, muka me uhvati.
  19. Macka u dzaku. Komsija ima astru 1.4 turbo, lepo ga sluzi, doduse retko ga i vozi... Znam i za nekoliko primera kod drugara mehanicara, sve ok i samo odjednom pljas, raspadnu se i polome sve unutra. Generalno motor sa losim tehnickim resenjima tj fabrickim budalastinama. Tuga.
  20. Prosta mehanika, a kvalitetna. To se ne kvari tako lako.
  21. Mozete online platiti, ja sam tako zimus. https://www.e-rovinieta.ro/sr/
  22. Prvi put cujem da neki auto ima 3 brzine ventilatora... Koliko znam svi fiati imaju 2 brzine.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...