Jump to content
FAS Goran

B1 tuning

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

About B1 tuning

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Beograd
  1. u pravu si danski extra su se pokazali... niko se nije zalio a u veliki broj razlicitih automobila su ugradjivani...
  2. Obican zamajac . Klasicno kvacilo . Set ti je od 12000 do 18000 din. zavisi sta stavljas.
  3. ti hladnjaci nakoje ti mislis su firme "NISENS" magacin im se nalazi u Ugrinovcima.... pokazali su se jako dobro,oko godinu dana saradjujem sa njima i mogu vam reci da nije bilo reklamacija...inace licno sam ih ugradio preko 50 tako da mogu reci da su i vise nego odlicni...
  4. Jako redak sistem imas u autu u praksi se pokazao jako lose mnogo izgorenih spulni ,izlomljenih radilica kompresora itd. Okretanje radilice kompresora ne zahteva popustanje pk.remena dovoljno je rukom okrenuti radilicu kompresora tj.kvacila kada je motor i klima ugasen . Ako je okretanje moguce sa kompresorom je sve ok. Ali sva ova pisanija bez kacenja manometara i provere sistema u razlicitim temp. rezimima ide od slucaja do slucaja... zavisi i od modela kompresora i sistema elektrike i elektronike. Praksa je jedno a teorija i sve da bude kako treba je jako puno novca. Nisam na forumu da bi se nastavljao sa ljudima nego da im pomognem da ne placaju vise nego sto moraju.
  5. Moj savet uradi servis klime a pre toga ispuskiraj hladnjak...
  6. Odgovara , provericu ti za ovo drugo a i 3-ce sta se gadja uz minimalne prerade.
  7. Nalazi se ispod akumulatora i sastavni je deo ac sistema nema ciscenja samo zamena sto ne mozes sam da uradis mora da se izvuce freon i ulje da kupis nov susac tj.reciver dryer i ponovo da napunis sistem. Pitanje da li si radio servis klime od kada si uzeo auto...Ako nisi uradi prvo to.
  8. Sve to zavisi od godista vrste tj. marke ac.uredjaja kod starijih modela kopresor ac. ukljucujes manuelno tj. suva elektrika ac. prekidac u kabini naravno ventilator kabinski relej 12v ,presostat i naravno spulna na samom kompresoru ac. + ventilator kondezatora tj.hladnjaka ac. Cudi me da tvoj auto sam iskljucuje ac na visokim obrtajima kada ima najjednostavniji ac uredjaj. Nesto tu nije kako treba.
  9. Pozdrav taxisti , dosta stvari utice na rad klima uredjaja automobila a samim tim i na rad motora tj. njegove performanse sa ukljucenom klimom . 1.kolicina freona i kompresorskog ulja u sistemu. 2.ventilator kondenzatora tj.hladnjaka klime 3.filter susac 4.zaprljanost kondezatora tj. hladnjaka klime 5.expanzioni ventil. Necu da te gusim sa previse informacija. Da ti auto ima los motor ne bi isao nikako i sa iskljucenom klimom , prema tome muci ga nesto sa klimom. prvo sto bi trebao da uradis operi ispuskiraj sam ili u nekoj perionici hladnjak klime, trebalo bi da bude bolje jer verovatno je sace puno prljavstine , zatim proveri da li kada upalis klimu pali ventilator hladnjaka klime ako to ne pomogne ili ventilator ne pali javi resicemo problem .
  10. ^^^ ajde donesi kocu i da ti dam to macije oko hvala za savet, nisam imao nameru da te oderem mislio sam stvarno da imam nekoliko komada sa nekih starih branika ali nije bilo...a cenu sam lupio jer nisam imao pojma koliko moze da kosta,niko mi nije trazio nesto tako..
  11. deo je potpuno ispravan proveren,cena je takva da bi popravio utisak iz iz prepiske sa herojem i stg-om... ponavljam sa mojom ugradnjom i ne zaboravi koka-kolu ubi vrucina... STG poklanjam ti macije oko,samo ponesi koka-kolu
  12. gola vrata 50e hauba 80e branik 70 bez maglenki-komplet 100 moguca ugradnja i farbanje... imam magneti mareli 60e sa demontazom tvog i ugradnjom naseg 80e...I hladna koka-kola
  13. hoces da mu poklonim oba da bi ostavio bolji utisak
  14. vidi ovako stvarno ne znam koliko se razumes u automobile ali nema potrebe da prozivas bilo koga ako zelis mogu da ti pustim slike na mai od svog auta,uskoro otvaram auto servis i planiram da napravim neku akciju za sve sa foruma,o tome sam obavestio administratore....nadam se da cu mnogima od vas moci da pomognem...izvini za macije oko ali ne ponavljam ne zelim da unistim branik da bi ti o meni imao bolje misljenje imam fiat bravo 1.9 jtd 2001 metalik sivi.. to je sve... Polako cucete za B1 tuning... prijateljski pozdrav :welcome:
  15. :crybaby:covek ima otpad pa mu se moze.... Ja imam zadnji branik od svog auta koji treba da ostetim da bi tebi poklonio deo da bi ispao bolji covek.... Takav smo narod dobar nam je samo onaj od koga imamo koristi

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...