Jump to content
FAS Goran

Bure

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Bure

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    zemun

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Lybra 1.9 JTD
  1. Bio juče u Delta Generali i da limi zapisnik sa listom vidljivih oštećenja. Prvo što mi je upalo u oči je da pored pola delova stoji učešće 40 - 50 % i ljubazni agent mi kaže da je to amortizacija!!! pošto mi je auto stariji od 10 godina, odnosno ako ugrađujem kopiju a ne original onda priznaju punu cenu delova! Pa ne vozim Z101 a ni u nju ne bih gurao kineski krš. Ostalo mi je da se izjasnim (rok 8 dana) da li hoću da mi isplate novac ili da popravljam vozilo. Sve više mi je bliža opcija uzimanja novca (savet kolege Woodoo-a ) nego da se mlatim sa njima oko popravke. Čuo sam da imaju i nezavisne agencije za "uterivanje naplate" (Auto biro i sl.) možda ni to nije loša opcija, njih bar ne bi trebalo da zeznu. Doduše svakako moram da čekam policijski zapisnik ako hoću novac. Već me boli glava od svega ovoga! Ispadne da je bolje da ti budeš kriv prilikom sudara nego da budeš oštećeni.
  2. Dovla, servis koji su mi ponudili ima svoj šlep i navodno je besplatan.Inače se bave upravo sređivanjem havarisanih vozila!!! Danas idem u Delta Generali da zvanično podnesem odštetni zahtev pa ću da vidim šta će da kažu. Malo sam čačkao po netu i pronašao koliko mi kataloški vredi auto (AMSS katalog) čisto da imam okvirnu cifru upravo da me ne bi zeznuli. Javljam rezultate. Woodoo, hvala na savetima, videću danas koliko servisa je na spisku. I ja sam se u prvi mah razmišljao da sam popravljam auto (totalna šteta), ali pitanje koliko će da procene istu. U svakom slučaju videću danas šta će da kažu.
  3. Hmmm, naravno, ali oni hoće da ga odvezem u servis upravo zbog dodatne procene "skrivenih kvarova" pošto mi je zgužvana prednja leva strana a to znači šlep pa u servis. E sad, kako ga odšlepati u dva servisa na procenu a da ne pukneš još po 25 evrića za šlep (u jednom pravcu) U toj varijanti mi jedino pada na pamet neki ovlašćeni servis ali kod njih su verovatno i cene znatno veće ?!! Imate li možda vi ili neko od kolega nekog da preporučite? Neki savet.... Nisam imao do sada ovakve situacije tako da sam u žešćem haosu, pogotovo što mi baš trebaju kola (mala deca, obaveze posao....) a opet ne mogu da sebi priuštim druga Hvala unapred!
  4. Pozdrav kolege. Ima li iko iskustva sa servisom "Macura" ali iz Batajnice? naime imao sam udes i ove derikože iz Delta Generalija mi ga preporučuju da kod njega odvezem(odnesem) auto na popravku.
  5. Hvala kolega. Milina kako su ovo dradili E sad... ovo jeste of topic ali da li se neko od vas razume u CD plejere (mislim na grunding koji je fabrički ugrađen). Naime, već neko vreme neće da mi izbaci šaržer iz ležišta a kada pustim CD na ekranu gore desno stoji T slovo koje ranije nije bilo tu (ili ga ja nisam primećivao). Pokaže mi sve diskove da su tu ali neće da pusti ni jednu pesmu.
  6. zna li neko kako da skinem far. Prilikom zadnje zamene sijalice ipala mi je ona zvezda na kojou naleže sijalica i nikako ne mogu da je vratim da stoji čvrsto.A ni sijalica ne radi (ispravna je proverio). E sad možda je neka buksna spala ali opet bih morao da skinem far. Ako neko zna, molim neka okači neku šemu ili uputstvo. Hvala
  7. Pa, prvo vidi da li je baterija ok. Zameni ako je slaba pa ako ni tada ne proradi onda moras do nekog majstora. 22. OKTOBRA 16, 11080 ZEMUN Tel: 011 2197 337 Tel/Fax: 2197 807 ristic@autokljucevi.rs Za ovog znam da je ok. Pozdrav. P.S. Lep ti je auto. Slatko ces se navozati u njemu. Imam libru isto godiste i motor, samo limuzina (kacim slike cim se prolepsa vreme)
  8. Narode, citam sve ovo pa rek'o mozda neko ima resenje i za moj problem. Do pre par meseci Cd mi je radio normalno. E, odjednom mi se pojavljuje ispisano "SURFACE" na ekranu kada prebacim na Cd. Ispod je uredno izlistano svih 6 Cd-ova ali su stiklirani zelenim kvacicama a ne zutim kako je bilo do sada i nece da ih pusta. Dva puta sam vadio sarzer sa diskovima i kada ga vratim pustao je diskove ali samo dok ne ugasim muziku (izadjem iz kola). Kada ponovo upalim opet isti problem. Sada ne mogu vise ni sarzer da izvadim.
  9. Pozdrav svim članovima foruma! zovem se Aleksandar. Imam 39 godina i živim u Zemunu.Vozim Lanciu Lybru 1.9 JTD 2001. godište. Ovo je sjajno mesto! već posle par minuta "letenja" po forumu našao sam rešenja za problem koji sam imao i koji mi se činio velik kao kuća.Nadam se dobrom druženju i razmeni korisnih informacija. pozzz, Aleksandar

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...