Jump to content
FAS Goran

muki79

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About muki79

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    novi pazar
  1. za te pare mozes nov deo ugradit...kontaktiraj gorana odmah.
  2. meni se lupkanje cuje na leru i kad je motor hladan,i kad je zagrejan i cini mi se da se to blago povecava.sipao sa nekoliko puta evro premium bmb i isto se cuje.da li postoji resenje za to ili je do goriva problem?u pitanju je punto 1.2 8 ventila 2000.,sipao ulje seleniu 5/40 pure energy i nista nije bolje sto se tice ulja.
  3. pucanje ce proci samo zameni senzor,iz iskustva pricam...
  4. ne moras vaditi sediste, al ti je teze za rad. lajsne sam ja sravcigerom odvojio, a ne znam dal treba da skines te plastike one stoje na dva sarafa, to ti je lako bar. razdvoji ti lajsne slobodno i samo skines presvlaku..
  5. u dnu naslona ima lajsna plasticna u koju ide druga lajsna,one zatezu i kace presvlaku naslona sa obe strane,sravcigerom ih rastavis i skines presvlaku sa sedista posle ces sve da vidis sta se raskacilo,verovatno zicana mreza iza sundjera sedista.
  6. Meni je otisao senzor pozicije volana,kontaktirao majstor Gorana,poslao mi senzor,isti ugradjen u sopstvenoj reziji sa malo truda i alata i punto okrece ko nov!sve pohvale za majstora Gorana i njegov servis!
  7. Na mom puntu su neki'flash' kablovi.ima li neko iskustva sa njima?
  8. ja sam na mom puntu2 1.2 ocistio klapnu gasa sa carb cliner i sada mi seta ler gas, izmedju 1300 i 1800 obrtaja. nesto se poremetilo ciscenjem klapne. ugasim auto pa upalim obrtaji se vrate na 800 i cim malo dodam gas opet pocinje da zaebava.
  9. posalji mi jedan za punta 2000g,na ime Ibrovic Muamer ,Novi Pazar ul Gradska bb,063 459650

  10. Na mom puntu 1.2,2000,svaki put kad naglo dodam gas u prvoj brzini nesto pukne na levu stranu,cuje se neko jako brujanje kao da struze nesto,i kao da izgubi snagu.Najvise se desava kod voznje uz brdo.Pedala kvacila se normalno ponasa.da li je neko imao slican problem i da li bi to moglo biti iz kvacila ili menjaca?
  11. pozdrav svima!u pitanju je punto 1.2,2000g,cuje se neko jako brujanje sa nalik ventilatoru svaki put kad dodam gas naglo,najvise uz brdo.cini mi se i da tad izgubi snagu malo.ima li neko ideju sta moze biti?
  12. bez ugradnje 95e

  13. koliko je para taj senzor majstore?Nek znaju ljudi...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...