Jump to content
FAS Goran

jaba.hut

Members
  • Content Count

    97
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jaba.hut

  1. Nemoj da mislis da u drugim fabrikama nema zastoja.
  2. Ja cu da vam kazem zasto ne mozete da realizujete posetu. Danas pocev od druge smene nece raditi kompletna fabrika jer imaju zastoj kod nekog od velikih dobavljaca. Videli biste praznu fabriku koja stoji. Imajte razumevanja. Desava se.
  3. @podvarak. Deder ubedi onog kuma da obidje fabriku u ovoj turi.
  4. Lancia Delta je njihov sluzbeni auto u Srbiji. Svi koji rade u FAS-u dobijaju Delte. Ostali koji su privremeno ovde voze ostalo iz ponude. Da li ste isli u preseraj? Ja sam tamo pozicioniran i nadao sam se da naletim na vas, ali nije bilo sudjeno.
  5. @podvarak Samo moras duge pantalone. Kratezi STOP.
  6. Prosle godine tokom Factory Family Day-a ulazili su svi. I deca. Bilo je moguce fotografisanje do mile volje osim u lakirnici jer u nju zbog higijene nije ni moglo da se udje. Doduse sve operacije sa robotima su bile bez delova, samo simulacija rada je bila prikazana. Preseraj i montaza su stajali. Posto dolazite u radno vreme i linije rade verovatno je to sve mnog slozenije sa decom. A za fotkanje-ako bude 500L+ na liniji onda ce da vam zabrane. Od 3. juna prelazim da radim za firmu koja daje tehnicku podrsku i servis za linije presa tako da me potrazite na vreme. Podvarak neka me cima kad stignete.
  7. Krenuli i prvi testovi od strane novinara: http://tv.quattroruote.it/premiere/video/fiat-500l-def-corretto-mov/
  8. Zvanicno krece u zivot: http://www.fiatpress.com/gallery/detail/1383 http://www.fiatpress.com/press/article/115211
  9. Ja sam ti vec na FB-u sve rekao. Mio amore AR GT!
  10. Galerija iz salona iz CENTRO STILE FIAT: http://www.alvolante.it/gallery/63862
  11. Ljudi koji stoje iza dizajna 500L: http://www.fiatblog.nl/?p=13538
  12. Evo jedan videjo. Svetski izgleda. Moram da potegnem neku vezu da napravim obilazak.
  13. @Bane23 Kao neko ko vozi Lineu skoro godinu dana mogu ti reci da zavrsna obrad nije losa (U Grandea nisam ni seo dosad-prosto ne znam kako mi se nije namestilo dosad). Ne znam kako pojedine stvari stoje i leze na GP-u ali ima par stvari na mojoj Linei koje su "cudne" pojedini kederi jednostavno ne prate liniju plastike koju "jashu". Nista to ne skripi i ne pomera se ali jednostano tako stoji. U prostoru izmedju prednjih vrata i blatobrana postoje sundjerasti profili koji su verovatno tu radi zvucne izolacije i oni su u preklopu sa ivicom vrata kada se ona otvaraju i leti se cuje cviljenje dok vrata prelaze preko sundjera. Verujem da kada bih malo pogurao sundjere ka napred da bi to nestalo. Najveca mana koju sam do sad uocio odnosi se na sistem podizaca stakala. Tj. ja mislim da je tu problem. Pri prelasku preko kratkih neravnina ili kada se auto "uprede" cuje se krckanje. Prvo sam mislio da krckaju klipse od obloga vrata ali to je fiksirano da tu mrdanja nema. Ovo se kao pojava javlja kada su prozori zatvoreni i nategnuti. Cim ih malo otpustim krckanje nestaje. Ovo se odnosi na zadnja stakla na vratima. Ima tu jos poneka sitnica (Linija prelaza sa usmerivaca vazduha na CD nije na nuli vec je CD 1mm utonuo u odnosu na usmerivace i kontrolu klima). To bi bilo to. E da. Ja i dalje mislim da sam kupio odlican auto i ne zalim se.
  14. Nije sto je vozim, ali meni moja lepsha.
  15. A da ti neka obuca (felne) ne ostaju viska? Npr ove OZ-ice? 15" i 15"+ ?
  16. Ovako skockan roll bar i funghi a poklopac glave motora izraubovan. To morash da picnesh uskoro. Za zvanicno okupljanje to mora da bude tip top.
  17. Ja prevashodno mislim na tipa koji se zove Predrag, a i taj mislim da je neki Don Kihot.
  18. Ni ime ne moram da kazem, a jasno ti je na koga mislim. LOL
  19. Uuu autoblog.rs ima ekipu koja mrzi sve sto je strano i italijansko po poreklu. Ima jedan moj imenjak koji kad ga slushate pomislite da je ZASTAVA pravila najmodernije i najbolje automobile u Evropi, ali zavera CIA-e i Vatikana i zlih Amerikanaca nas je sprechila da pokorimo ceo svet.
  20. Auto je testiran i u Finskoj sa finskim tablama. Razni segmenti ispitivanja se sprovode u razlicitim fabrikama. Ko zna sta se probalo u Poljskoj pa su imali te table. Ovo je verovatno bio neki test na duze staze (Tour d'Europe). A pouzdano su svi predserijski modeli uradjeni u Kragujevcu. U Tychy-ju da su hteli ne bi mogli. Panda i 500 ne pashu na platformu 500L da bi se on montirao na njihovoj liniji.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...