Jump to content
FAS Goran

Dejan_Z

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  1. Provereno, nisu grejaci ni rele...sto ce reci, verglao na ispravne grejace i nisam upalio! Zona sumraka ili...?! I opet upali kad se podigne spoljna temperatura!
  2. Sve sto si napisao stoji, to je i meni sve bilo logicno. Mada, najneobicnije ili najneverovatnije je voda u filteru. Mislim, da ima vode, to bi bio problem broj 1 i razlog ovakvog ponasanja ali cemu sva elektreonika i takvi filteri ako mi ni jednom do sada nije prijavio vodu?!
  3. Isti slucaj... Jutros na 0 C samo vergla, potrosio akumulator! Ne odjednom, natenane... U 13.00 na kablove upalio iz prve! Izludjuje me kako je pocelo ovo hladnije vreme!
  4. Marea 1.9JTD...jutros ni da bekne! Tj. vergla ali ne pali! Jutros su i stakla prvi put smrznuta, mraz.... Sijalica grejaca se pali i normalno gasi ali posle toga nece da upali! Pre neki dan sam na +2 imao slican problem, da ne kazem isti zbog temperature, ali posle par paljenja grejaca je upalio! Nije ona situacija kad crkne jedan od grejaca pa lampica treperi, svetli posle paljenja i slicno... Sve se desava normalno ali nece da upali na ovoj smrzotini. Predlog? Resenje?
  5. Elem...kad se gleda od hladnjaka, desno od dekle ventila, tik uz usisnu granu (s druge strane je EGR) ima jedna mala casica sa nekom pipom. E ta casica je sva od ulja. Dakle, ne masna vec ima vidljivog tecnog ulja! Sta moze biti ili sta JESTE? Hoce li lupati po usima ili samo potapsati po ramenu?
  6. Dakle...struja, da ne kazem ziva struja, ne dolazi do upaljaca! Nisu kontakti vec zica koja dolazi do upaljaca nema elektrona ...a nije osigurac, kao sto sam vec naveo...sem ako sam gledao neki koji TO nije!
  7. Dakle...struja, da ne kazem ziva struja, ne dolazi do upaljaca! Nisu kontakti vec zica koja dolazi do upaljaca nema elektrona
  8. Vozeci ovim nasim kaldrmama, u toku voznje desio se KVAR na koji nisam ni pomisljao - crkao je upaljac! Nekima on ne znaci mnogo, pa cak ni meni kad je pusenje u pitanju, ali posto na njega, ili preko njega, vezujem razne uredjaje (pre svih GPS) ispostavilo se da mi je to veliki problem. Proverio sam osigurac (po uputstvu koje imam na mestu 6A) koji je ispravan...Sta dalje?
  9. Imam Mareu 1.9 jtd iz 2002. Kad menjam brzine na vise, pri pritiskanju kvacila dolazi do blagog podrhtavanja na papucici kvacila. Sta moze biti?!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...