Jump to content
FAS Goran

cirkul

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About cirkul

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    punto 1.3 multijet
  1. odradio sam i ja... od starog original kljuca koji je bio kriv. izgleda malo skrnavo i kratko, ali svrsishodno je i jeftino da video sam taj prostor za kapsulu i ubacena je... samo nisam dolaazio ovde usled obaveza. ako treba, okacicu poneku slicicu! e da, gde nabavljas nalepnice te sitne fiat i abarth, koliko kostaju otprilike?
  2. ...verovatno kao i na mom privesku si imao mesto gde id taj cip, ispasce na kraju bas lako
  3. sou sam napravio! sve uzvadio i isekao.. sreca pa transponder ostao ispravan, malo mu je opna staklena krcnula samo e sad, sutra kod kljucara cu da mi uradi mac.... i smesticu taj cip negde na privezak slican tvom... gde si ga ti stavio tacno? lepio sam ga oho lepkom ili kako?
  4. onaj koji ne koristi racunare i sl stari kov... izvukao je sve to... ali jednostavno ne radi ni vufer ni zadnji zvucnici? mislim da je problem oko zice koja reba da prenese signal nazad? koju god smo spojili, nije radilo... e sad da li je do fabrickog radia, ne znam.... toliko sam se iznervirao da sam iscupao sve napajanje je dovedeno kad se da kontakt... masa izvucena iz gepeka.... itd..
  5. drustvo, da li hoce neko iz NS ili okline da mi pomogne, da li je vufer spojen dobro, i eventualno reci kakvu korekciju po pitanju zica da nacinim? bio sam kod autoelektricara, pojma nije imao... a radio je po semi koju sam stampao odavde... jos sam mu i pomagao svaka pomoc dobrodosla... na kraju sam popizdeo.... izvadio sve i u sobi mi stoji tako bezv.
  6. Zanima me da li je neko pokusao da prebaci cip na skakavac privezar, tj onaj mac? I to ne na fabricki fiatov nego makre "bear" recimo, to je onaj privezak-kljuc koji ide uz alarm? nedavo sam ugradio pa me zanima da li je neko pokusao...?
  7. ima sve na youtube kako lik radi... ako treba, i link cu naci lepak ne treba da bude krut i cvrst kad se stegne, nego bukvalno mekan, gumiran..bas kao silikon npr oho lepak... sa spoljne strane papirom krpis i lepis.... na kraju kad se osusi prefarbas lakom! to je sto sre tice rupa na membrani, pospupak zamene je jos laksi, namaze se necim da popusti, zatim skalpelom seckas tu ge se spajaju membrana papirna i ta gumena/sundjerasta.... zatim se zalepi i to je to...
  8. gde imaju da se kupe te gumene membrane za razne velicine zvucnika? jos jedna stvar.... spojeno je sve ali vufer ne radi (puntov fabricki).... kojom tacno zicom iz radia dobija prenosni signal za muziku? masa je uzeta, napon sa kontakta, 4 zice za zadnje zvucnike, i ona od radia... e sad...jbg...jos sam platio elektircaru i nije znao
  9. Molio bih ko zna, da odradi code za cg changer blaupunkt BP.Nr 7 607 769 150, product Nr. fiat 735 273 184 (ovo je na povrsini sanzera).... sa strane pise BP915024328063..... hvala puno!
  10. cirkul

    ISO Konektor [guide]

    jbg uradjeno, uzeo sam zbog estetike... izaslo me 1000 din u ns... ako nekom bude trebalo, neka mi posalje u inboks.... dakle, reseio je ono "check" ..... pre toga sam zvao vitez i rekao je da verovatno nece moci uraditi
  11. cirkul

    ISO Konektor [guide]

    Zvao sam ih vec, kazu oko 1000 dinara... mada zvacu da potvrdim, izaci ce me put jos vise.... Negde u Ns mozda da li neko radi?
  12. cirkul

    ISO Konektor [guide]

    pa ili cu ga vratiti ili ga nekom dam da ga dekodira. ko radi to i koliko kosta? jbt koliko pitanja postavljam nadam se da ne zamerite...
  13. cirkul

    ISO Konektor [guide]

    hvala vam! nesto mi nije jasno, iz prostora za radio izlaze 6 zica, od kojih su 4 za zvucnike, peta i sesta su masa i napajanje! na osnovu cega raido komunicira sa ecu ili cime vec, ako dobija cistu struju? mislio sam da nema can zastitu jer je radio kasetofon... e sad, ukoliko mi trebaju ti can ulazi, kako da ih dobijem, nema vise zica? moram izvlaciti iz table instrument nesto ili kako? sorry ali nije mi jasno, zato pitam... ako nije can zastita, sta je druga solucija?
  14. cirkul

    ISO Konektor [guide]

    obzirom da nema opciju da se ukuca kod, da li u dekodiranje spada i neki mehanicki zahvat? ne znam da li da vracam radio... kako ide proces dekodiranja?
  15. cirkul

    ISO Konektor [guide]

    dve zice su plus i zemlja, ostale cetiri priprema do konektora za zvucnike.. sve sprovedeno, medjutim, ista prica.... samo ispisuje check? sta da radim?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...