Jump to content
FAS Goran

purke

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About purke

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 11/09/1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Alfa Romeo 156 1.8 TS 16V 103 kw 2001. saloon

Recent Profile Visitors

1634 profile views
  1. Evo i ja da kažem ono što svi znaju... Sjajno iskustvo sa servisom danas, samo tako nastavite, ko god mi pomene fiat, lancia, alfa automobile ja pomenem vaš servis i mogu da garantujem za vas. Bravo!!!
  2. Ukupno sagledavši nemam toliko veliku godišnju kilometražu, a tu je i mnoštvo kratkih gradskih relacija. Uračunavši održavanje plinskog uređaja, sa atestom, doduše jednokratno, i novom saobraćajnom dozvolom, isplativost je moguća ukoliko bi sistem funkcionisao besprekorno a iz pisanja ovog foruma vidim da se radi o samo par dobrih majstora, a pomalo i sreći da bi to tako zaista i bilo.
  3. Pažljivo sam pročitao sve poruke sa ove teme, a i ostalih i definitivno odustajem od ugradnje gasa. Hvala na detaljnim iskustvima, bio sam baš u dilemi.
  4. Najbolji servis je AS "Meda" Zemun Vianor grupa. Toliko divni ljudi da nemam reci hvale.
  5. Vlado, koja je preporuka, po iskustvu, za alfine twinspark motore 1.8 16 V koji trose svako ulje koje ubacim? :-)
  6. Pozdrav g.Gorane. Bio sam sa AR 156 1.8 103 kw 2001. cistili smo dizne i to je sjajno. Medjutim, da li bi pogledali manuelni menjac, koji kad se ugreje "trazi put" do 3. brzine a vec znate kako upada u rikverc. Vredi li to malo podmazati te sajle i da li biste pogledali s obzirom da je twinspark :-) Sta cu kad sam zadovoljan uslugom pa moram pitati :-) A da... vulkanizer kaze da je na trapu neka spona pozadi malo labava.
  7. Ne znam kako se upload-uju slike ovde, evo linka.
  8. Auuuuu....dobro dobro...slikacu ih...kacim sutra, zasto mi ne bi neko i verovao pa videce ih pobogu pre nego ih kupi, za pravila foruma ne znam, jer nikad nista nisam ni prodavao ovako. Dakle, slike sutra. Pozdrav.
  9. Ako insistiras ici cu do podruma da ih slikam...presao sam s njima oko 5000 km svega, veruj mi novo, ali opet kazem ako insistiras slikacu ih
  10. Ove godine sam kupio u aprilu, u BEOGUMI dve DUNLOP blueresponse u dimenziji 195/60/15, imam garnciju i fiskalni. Prodajem ih za 5000 dinara po komadu. Pozdrav Purke 063319911
  11. Gorane, temperatura motora vec 3 godina (AR 1.9 JTD 8v 85kw 2001.) se u hladnim danima drzi na 70 a kad se ukljuci grejanje na oko 60, u gradskoj voznji se posle nekog vremena popne do 80 retko do 90. Jel ovo normalno ili je termostat za zamenu? U letnjim danima rasterecena voznja tj. autoput je oko 80, gradska 90. Hvala
  12. Jako ozbiljna stvar. U dva navrata mi se desilo da po polasku volan blokira u desno na momenat, nakon toga radi normalno. U drugom navratu je bilo toliko ozbiljno da zamalo da udarim u parkirani automobil pri skretanju. Šta može da bude? Znam da ne treba da vozim, da dodjem...ali mi je pptrebna informacija zbog novca naravno. Hvala.
  13. Vozena samo 3 meseca !!!! Jedan komad 4500 din! 060 2897-357
  14. Evo moje skorasnje iskustvo...sipam po 30-ak litara odjednom. Kada sam sipao evrodizel na EKO pumpi (YBC) potrosnja je bila vrhunska, medjutim nece 1.9 JTD da mi povuce uzbrdo!!! Nece, muci se. Dan kasnije, sipano na NIS pumpi (Zmaj, ona plava) vuce odlicno, motor bucniji ali potrosnja katastrofa, samo gledam kako pada kazaljka, uzas jedan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...