Jump to content
FAS Goran

Urzikic

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

  1. Zdravo ljudi,molio bih za mali pomoc ako moze,dakle uzgoreo mi je rotor anasera na Unu,ja to ovde nemam gde da previklujem,pre bi da uzmem drugi alnaser ceo,da lipostoji mogucnost da uzmem alnaser od nekog drugog FIATA i da ga ubacim kod mene sa kog drugog modela bi to odgovaralo?
  2. Zdravo svima nisam odavno ulazio extra ste sredili forum,nego imam jedno pitanje.Fiat uno kako sam naveo u naslovu,u voznji i kada u krivini motam u desno nesto lupa kao da je neka kugla otisla ali zamenio sam i kuge i krajeve spona,tako da to ne bi trebalo da bude,ja licno sumnjam da je amortizer,nikad nisam skidao oprugu sa stuba pa se mislim da lije moguce da je otisla gumica ili eventualno lezaj poosto ne znam sta ima, pa mozda od toga lupa.
  3. Ljudi, zanima me da li postoji Fiat uno sa euro 3 motorm i 2000 i neko godiste
  4. Da li na Una mogu da se stave alu felne raspon rupa 4x100?
  5. Pa da bice polako,kupio sam klipove,karike,nove dizne,glavu odneo da stave ventile nove i da je ravnaju.pa kad sve to popakujem nadam se da necu imati problema sa paljenjem zimi na minusu bar neko vreme. E nego gledao sam slike tvog unica i moram da te pohvalim stvarno si ga exra odradio bas si se potrudio svaka cast.Ja sam inace ljubitelj Fiata pored una imam jos i Seicenta 2004.god i sa njim sam prezadovoljan,a ranije imao jos i Regatu i Hromu i bre svaki me je posluzio dobro.ovde je jedino malo problem sto se delova tice ima par radnjica i to je snabdevenost nula,jbga sad bi mi trebali nosaci motora i nemogu nigde da ih nadjem.ove sam u AP sportu pitao ali oni neznaju samo kad bi videli kako izgledaju.
  6. Pa da bice polako,kupio sam klipove,karike,nove dizne,glavu odneo da stave ventile nove i da je ravnaju.pa kad sve to popakujem nadam se da necu imati problema sa paljenjem zimi na minusu bar neko vreme.
  7. pa resio sam izbusio je sve rupe na 80.mm i narucili smo druge hilzne spoljni precnik veci jbga sta drugo da radim.a uno je 89,god zasto bi bilo tajna
  8. ma daj bre ne zezaj,delovi su ok nego sam bre u dilemi sad sta da radim on hoce da ja rasturim ovaj motor koji vozim trenutno,i ako su i tu takve hilzne on nece znati da ih izvadi,pa ce na kraju da mi napravi da ja kupujem neke hilzne koje on narucuje,oni ih prave po meri van standarda,nego cu ja izgleda da rasturim ovaj motor i dodjem tamo kod tebe da stavis to ti kako valja,nego i ja budala platio sam mu unapred.
  9. pa ja sam druze iz Majdanpeka ali posto masinske obrade nema kod nas u Majdanpeku odneo sam ga u Mustapic negde na pola puta do Pozarevca,radionica CVETKOVIC.ja imam jos jedan blok ovaj sto vozim za sada i jos jedan stranac taj mi je rastuen i vidi se i kod njega isto tako Hilzna sa gornje strane a sa donje ne.nego nesto se mislim i prisecam da su ovde kod nas u rudniku stizali neki americki motori koje su ovi nasi ubacivali u nase Fapove,e pa takvi motori su isto imali neke tvrde Hilzne koje nisu mogle da se izvade sem trnom
  10. Kupio sam od Gorana delove za motor 1.3d (klipove sa karikama, hilzne, lezajeve itd. ). Rasturim motor, ja bih rekao da ima hilzne, sa donje strane se ne vide ali sa gornje se vide ivice hilzne, i dobro blok u gepek i kod majstora. Kad tamo oni gledaju i kazu ''ne ovaj blok nema hilzne nego mora da se izbusi na meru za hilznu pa tek onda da se ubace'' Dobro, racunam majstori su, valjda znaju vise od mene, ostavim ga tamo i kao bice sutra gotovo. Medjutim, sutradan zove majstor i kaze: ''imamo problem, onaj blok ipak ima hilzne'' Kad ga je stavio u masinu da ga busi na meru i okretao par kruga hilzna se razmrdala i pocela okretati, sta je najgore od svega sad po njegovom te hizne sto sam ja kupio kao nisu odgovarajuce za taj model nego za benzinca i manje su kao za 1.mm i okrecu se u rupi. Sad vise ne znam sta da radim, mada realno sumnjam da su to oni nesto zajebali i da nisu znali da izvade stare hilzne.
  11. dodji po klipove i ostalo ako hoces...

  12. Posto videh temu da covek hoce da ubaci motor od Floride u Tipa,pa se ja pitam da lija u mog Una mogu da ubacim motor 1.7d a postojeci motor je 1301cm D,ili Brazilac kako ga vec zovu drugacije,nasao sam motor od tipa 1.7d pa mi je to mozda isplatljivije nego da radim generalku na ovaj. Ne znam da liodgovara zvono i spojnicka.
  13. Ok moze druze,ja video si napisao sam imm 2 komada ali od drugih auta,cak je jedna fabricaka ali malo mi je frka ne znam kako da je nakacim sve mi to kod una tu izgleda tako slabasno,pa reko da je ne kacim bezveze i da ga otkinem.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...