Jump to content
FAS Goran

petarcirjanic

Members
  • Content Count

    295
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by petarcirjanic


  1. Neki dan skoknem do tc stadion ugasim auto posle 15tak minuta da krenem cvrc neće da upali, kažem supruzi da vergla a ja za to vreme čačka kablove i kako pomeri kabal od senzora bregaste on sastavi, inače od kako je uzet imao je malo grublji start, tako da su zamenjeni senzori bregaste, radilice i termostat, sad pali  na zub baš onako kako treba. 


  2. Što se tiče grejača, skinuo instalaciju očistio malo kontakte stavio bakarne masti, pregledao mase na motoru i šasiji isto tako podmazano već nekoliko dana ne uključuje grešku, verovatno su bili problem džekovi. Što se tiče pomeranja ručice menjača pomera se samo u prvoj brzini jedno 10 mm,u ostalim je to neprimetno,ima zvuk klik iz prve u drugu i u prvoj više kad dodajem i oduzimam gas u drugoj se slabije čuje i ako menjam na oko 2000 obrtaja. Gledao sam oko menjača i izgleda da dolazi od konusnog ležaja koji je problematičan na ovom menjaču, nikakvih drugih zvukova nema ni u jednoj brzini, šaltao se kao u sir, verovatno je početna faza i nadam se da će pomoći samo zamena ležaja koji bi probao da zamenim bez skidanja menjača. 

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...