Jump to content
FAS Goran

Nedostizni

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nedostizni

  1. Perač je za hobi kućnu upotrebu super. Proban za vikend, a baš malo vode troši ja sam oduševljen, nema više barica u dvorištu.
  2. Pozdrav, a šta mislite o ovome: http://www.benchmark.rs/artikal/test_tesla_smartphone_6-3914/5 Cena je više nego pristojna, čini se da hardver nije loš uz 2gb rama. Za te pare trebalo bi da je ok, ima li ko?
  3. Zaslužena pobeda nema šta, ali da se primaju onakvi golovi to je sramota.
  4. Izvukosmo Bate borisov. Propade prilika za zanimljivo gostovanje, ali u svakom slučaju bolje nego Bazel.
  5. Voša nastavlja sa lepim golovima. https://www.youtube.com/watch?v=Iga6o2-ac40
  6. Vrh reklama za cokulu
  7. E zamislite sebe na granici kako cariniku objašnjavate da brava ne radi!!
  8. Da li je ovo bahato ili samo parola snađi se ne znam, ali je super.
  9. Ladno u kajronu na ovom poslednjem klipu ide:"Boris Tadić proglasio pobedu"
  10. Bio sam juče kod majstora riknuo akumulator. Kad stavim novi kleme samo da očistim šmirglom ili neki kontakt sprej ili nešto treće?
  11. Pozdrav svima, ako može konsultacija. Punto mk2a je u pitanju juče sa posla došao normalno. Jutros okrenem ključ popale se lampice sve deluje normalno, kad sam okrenuo drugi put na tren je kao zaverglao, počeše malo da skaču kazaljke i ništa. Pošto sam kasnio na posao samo sam video da su kleme dobro pričvršćene, ali nisam stigao da ih očistim. Ako sam u pravu i u pitanju je akumulator koji kupiti (Exide ili nešto slično), kako da budem 100% siguran da je akumulator? Hvala
  12. Nedostizni

    Segedin

    Pa u principu ne traže, ali bolje da imaš za svaki slučaj!
  13. Nedostizni

    Segedin

    Za prelaz preko grane ti treba: - pasoš; - vozačka; - međ. vozačka (meni nisu tražili, ali bolje je imati). Na granici te pitaju gde ideš ovo ono, na finom srpskom tako da neće biti problema. Odma posle granice se isključiš i šibaš za Segedin, vinjeta ne treba, ja pandure nisam video, ali ne moraš da juriš . Ja sam se parkirao u nekom tržnom centru tako da će to morati neko drugi da odgovori. Ako sam nešto zaboravio dodajte. Pozzz
  14. Nedostizni

    Segedin

    Hvala. Čisto da ne lutam.
  15. Nedostizni

    Segedin

    Iskrsao mi je put do Mađarske, tačnije Arkada u Segedinu. Kako da sada nisam putovao na tu stranu da li može neko da me uputi kako najbolje doći do tamo. Vidim da vinjeta i z. karton ne trebaju. To je baš u gradu koliko sam uspeo da vidim? Kada bi trebao da se isključim sa autoputa? Hvala unapred
  16. Skinuo pa ćemo da vidimo valja li.
  17. Da li koristi neko win8? Kakva su iskustva, vredi li to nešto.
  18. @igor0511 Tako je i bilo vratio gorivo i kanister u kantu. @gusar jbg ima na buvljaku pored jeftinikanisteri Imao sam ja čep na zaključavanje, ali se to klještima lako skine, sad držim običan plastični bolje i da uzmu gorivo nego da seku crevo.
  19. Stave kanister, gurnu crevo odu i čekaju da se istoči posle se vrate i pokupe. Ja sam jednom imao sreće i zatekao kanister pa sam mogao da vratim gorivo.
  20. @ivan.ik Gde mu dođe taj servis u Susedgradskoj?
  21. @Vidikovac (Beograd) Metoda crevo. Odavno sam odustao od čepa sa ključem!
  22. Ode gorivo sinoć. :S Srećom bilo na rezervi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...