Jump to content
FAS Goran

hrile

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Meni se to isto desavalo sa prozorima i majstor (drug) mi je otklonio kvar spustanjem prozora do kraja i drzanjem 5 sek. pa podizanjem i drzanjem 5 sek. i to redom vozacev suvozacev pa zadnje levi i na kraju zadnji desni (kao to ima veze) i od tad mi lepo rade spustaju se i podizu automatski a kad mi se desilo da pobrljave uspeo sam sam da namestim istom procedurom Inace on mi je radio sva cetiri podozaca jer su crkavala jedan za drugim i nikad mi nije naplatio vise od 2 500 din. za jedan sam cini mi se platio samo plasticnu vodjicu 500-600 kinti i to je to ! ako iko bude imao muku mogu da vam dam kontakt
  2. ja se vozim u 2.4 jtd gospodji i to crevo mi sisti vec godinama ... Nije mi se davalo 100 e za novo pa sam ga vise puta vulkanizirao Ukoliko se niko nije javio ja bi rado otisao da mi napravi crevo i uzme kalup !

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...