Jump to content
FAS Goran

nelle

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About nelle

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 09/30/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bor

Previous Fields

  • Garage
    stilo 1.9 jtd 115

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. nelle

    Euroauto info

    Postovani interesuje me ventil za regulaciju pritiska goriva i senzor pritiska goriva (e sad da li je to jedno te isto ili nije,neko mi rece da ima oba) na dijagnostici pokazije gresku P1671-ventil za regulaciju tlaka neispravan.. stilo 1.9 jtd 85kw 2001god.
  2. egr ventil,senzor pritiska goriva,flansa poluosovine sa strane gde su kaisevi,onaj deo kao pecurka kod vakum pumpe koje su cene i u kakvom stanju naravno,znam da nije novo al ne bih ni pohabano jer takve delove vec imam na kolima.... Hvala unapred stilo 1.9jtd 85kw 2001god
  3. pozdrav drugari,nije me bilo neko vreme ..svakakve obaveze.. pa sam se i udaljio od kompa skroz.. evo ovako bio sam na dijagnostiku u Jagodini,kad eto iznenadjenja tri greske,vezano za EGR i regulaciju pritiska goriva,ja naravno odusevljen jer je to jedini covek koji mi je otkrio uzrok zbog cega auto lose vuce.. trenutno nemam para za opravku,ali cu vec s proleca to zavrsiti... covek je maximalno korektan,usluzan i od poverenja!!! preporucio bih ga za saradnju!!! doktor je za automobile.. Sentic Jovica 062202525 eto mozda nekome zatreba!!
  4. ok.. hvala u svakom slucaju,mislio sam da je nesto jednostavnije..ali cu definitivno otici kod nekog proverenog doktora za automobile.. jer iskren da budem u mom gradu ih nema.. neki su cak i ubedjeni da auto ide odllicno..ali ne znaju kako stvarno taj auto treba da ide... hvala jos jednom!!
  5. Hvala na uputstvu,pogledao sam i nasao samo za EGR.. ocisticu ga ovih dana.. sto se tice U1600 imao sam povremeno problema dok nisam stavio nov akumulator.. to je onda da kazem reseno.. primetio sam da mi na pumpi visokog pritiska vlazi gorivo.. ne znam gde je taj regulator pritiska,zamenio bih ga za probu,imamo jos jednog stila u porodici,samo sto je 2003.. inace identican motor..
  6. Pozdrav svima!!! bio sam na dijagnostiku i izbacio mi je tri greske P0404 povrat ispusnog plina neispravan P1671 ventil za regulaciju tlaka neispravan U1600 blokada kretanja imao sam i neke druge,ali su obrisane ove su jedine koje su ostale,razlog zbog cega sam radio dijagnostiku je taj sto auto lose vuce.. molio bih za pomoc oko gresaka da mi neko obijasni koja je vezana za koji deo i sta treba uraditi,zameniti.. umem sa alatom... da naglasim da je zamenjen protokomer,set kvacila.. unapred hvala!!! :help: Stilo 1.9 JTD 115 KS
  7. pozdrav drugari,bio sam zauzet nekim poslom..evo kako stoje stvari sve sto ste rekli sam uradeo i nisam dobio boljih rezultata,pogledao sam na par stilica 85kw onu pumpicu ispod turbine iz koje viri mala osovinica i primetio da kod njih prilikom davanja gasa jedva das se i pomera,tj.malo se samo izvlaci,a idu inace ko blesavi,a kod mog ta osovinica izlazi barem pola santima i jace.. da li neko zna koliko treba da izlazi pod jakim gasom,ja vise ne znam za sta da se uhvatim da uradim..
  8. pozdrav drugari,evo ja da vam javim sta sam uradio,donekle sam resio problem,auto bolje vuce,ocistio sam racvu kod vakum pumpe bila je skoro zacepljena,ali samo ona tanka cev od racve.. nisam stigo da pogledam i onaj vakum i creva ispod egr ventila,to cu verovatno sledeceg vikenda.. pogledao sam onu malu vakum pumpu sto salje impuls turbini,nisam je cistio,skinuo sreva i pregledao ih,ona su ok,i nisu zacepljena,,samo ne znam kako se ona proverava da li je ispravna.
  9. hvala vam na trudu.pogledacu za vikend opet i to sve,vec sam odokativno gledao ali nista se ovako ne vidi,,jedino da skidam jedno po jedno crevo pa da vidim.. javljam vam sta sam uradeo!
  10. molio bih za pomoc imam stila jtd 85 kw,citajuci postove,resio da opravim auto jer mi slabo vuce,mora da se stisne pedala gasa kako bi vukao,nije vise ostar kao ranije. zamenjen je i set kvacila i nov protokomer bosch,radjen veliki servis,izbacen katalizator i predkatalizator,blokiran egr ventil instalacija dzekova oko protokomera isto ispitana i ok je,radjene dijagnostike i nijednu gresku nema. za probu sam stavio od drugog stila koji ide ko blasav protokomer i moj auto je prosto oziveo,imajuci to u vidu kupim nov i stavim,auto isto ko pre kilav,vratim taj sto sam uzeo za probu,nece ni sa njim,taj novi stavim na drugog stila,auto extra vuce,tako da sada vise ne znam sta da radim..
  11. Pozdrav! imam problema sa kocionim klestima, tj.ima lufta unutar kocionih klesta i vodjica i to se bas cuje po rupama kao viljuske kad stradaju.. inace sam sredio ceo trap,jedino to lupa.. kada ubacim grafitnu mast resim se lupanja na nedelju, dve pa onda opet ista prica. Da li zna neko kako mogu da resim trajno, nekim gumicama, teflonom, a da mi ne koci tockove? unapred hvala
  12. hvala puno na informacijama,nisam kuci vec par dana i nikako da sednem za komp.i pogledam forum,,za vikend radim i konacno da je sredim...
  13. Pozdrav svima i zamolio bih vas da mi objasnite kako da zamenim sajle za rucnu kocnicu kod stila.. da li se rastura u kabini naslon za ruku,pa redom. ili moze iz kanala,da se poskidaju oni zastitni limovi? unapred hvala
  14. Zovem se Nemanja,zivim u Boru,imam 24god.voleo bih da postanem vas clan!!!
  15. Zovem se Nemanja,zivim u Boru,imam 24god.voleo bih da postanem vas clan!!!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...