Jump to content
FAS Goran

IGOR83

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About IGOR83

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 07/10/1983

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    SMEDEREVO

Previous Fields

  • Garage
    FIAT TIPO 1.6 I.E '94.
  1. nije me bilo dugo na forumu.sve je popravljeno sto se tice ispadanja iz 1,3i 5 brzine evo slika kao pomoc. sve je bilo kao sto je rekao goran,puno mu hvala... zapeklo je u poluzi na prvoj slici.to sam prskao sa wd sprejem i polako sam je razradio,proces je dugo trajao,skoro tri sata plus skidanje svega sto je smetalo ( isparivac,akumulator,creva za vodu,itd...).sada je kao nov.pozdrav.
  2. ima ona plasticna kutija u kojoj je onaj relej,ali to mi je ok.rasturao sam to juce sve,i sve je ok.cini mi se da je do rakete.
  3. imam problem sa zadnjim brisacem na tipu.otvarao sam kuciste motora i sve je u redu,podmazano,zupcanici u redu,napon dolazi do motora.nekad radi pa stane a nekad nece da stane dok ne ugasim kontakt na kljucu.cini mi se da je problem do rakete kod volana.probao sam da je odvojim ali ne bih da polomim nesto.jel ima neko ideju sta bi moglo da bude u pitanju?unapred hvala.
  4. Ja imam isti problem na tipu 1.6 i.e. Ama baš sve isto neće u 1,3 i 5,na uzbrdici ispada iz brzine, . . .Majstor mi je rekao da su oba prednja držača motora,ali nisu izgleda. Jesi li kupovao druge(nove) poluge ili si stavio te iste stare? Da ne kupujem držače bezveze ako nisu crkli. Pozdrav!
  5. Ćao svima nov sam ovde. Skoro sam kupio tipo 1.6 i.e 94.god,imam plin,pa bih mu zamenio ulje a ne znam šta da sipam. Unapred hvala. Pozdrav.
  6. Moj 1.6 ie je 94. sa dvoja vrata,crna metalik,plin lovato. Radi EXTRA da kucnem u drvo. Nisam mu testirao potrošnju pošto sam ga pre par dana registrovao. I taman da krene da se vozi pukne mi cev za kočnice(limena),pojela je korozija. Nadjem vremena za to pa ga podignem i skinem pola auta da zamenim sve to(rezervoar,korektor,sajlu ručne,neke limove. . .). Sad treba da naručim sve to i na drum. Poz
  7. Ćao! Zovem se Igor. Iz Smedereva sam. Od nove godine sam vlasnik jednog crnog tipa 1.6 ie. Zadovoljan sam ovom makinom. Od malena me zanimaju kola,volim da sam odradim sve što mogu. Nekad uspešno nekad manje uspešno. . .Forum je EXTRA,puno korisnih saveta i razmene iskustava. Smorio sam za medalju!
  8. Ja imat 1.6 ie 94.god,kupe,crna metalik,plin skoro sam ga kupio. Prethodni vlasnik ga je loše održavao pa mu ja sad menjam jedno po jedno. A što se tiče udobnosti ladja. Zadovoljan. Burazer ima 1.4 90.god samo sipa plin i vozi. Ne volim kad neki auto porede sa golfom2 ista količina gvoždja samo precenjena. Pozdrav.
  9. Jesi merio kompresiju? Ja sam pre par godina imao asconu 1.6 dizel,i isto mi se to desilo nije htela preko 80km/h,na nizbrdici dostigne 100 ali čim krene uzbrdo odmah gubi snagu. Motor joj je riknuo,nije mnogo dimio,kao i sva ostala vozila iz tog perioda ali. . . Pogledaj boš pumpu,turbinu,kod nekog majstora.
  10. Moj burazer ima tipa 1.4. Kod njega je ista situacija kad se uključi ventilator na leru oseti se pad napona,a čuje se i na zvučnicima da ima smetnje kao blago zujanje kad se povećava ili smanjuje broj obrtaja.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...